Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Организират турнир по футбол на малки врати в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 10:47 / 24.09.2010Коментари (0)557
По инициатива на Областната структура на ГЕРБ - Русе, Българския спортен тотализатор и с подкрепата на "Нетуъркс България" на 2 октомври 2010 година в Спортно-развлекателен комплекс "Новекс" (кв. "Образцов чифлик") ще се проведе традиционен турнир по футбол на малки врати.

Миналогодишното състезание се проведе в Мартен, а тази година поради големия брой участници се пренася в Русе. Право на участие в турнира имат лица над 18 години, като се допускат 24 отбора, които ще играят на 2 игрища. Участват първите 24 отбора, подали отборни списъци до 30 септември тази година на адрес: office@gerb-ruse.com или на телефон 0884 800 474 - г-ца Красимира Балушева.

Изискването към играчите е да не са картотекирани последните 5 години в отбори взимащи участие във фазите и групите на първенства на БФС. Те трябва да са физически здрави.
Играе се по правилата на турнир "Каменица" - 10 човека отбор (5+1 играят): 2 x 15 мин. + 5 мин. почивка; При равен резултат - 5 мин, продължение; При нов равен резултат - дузпи; Играе се на елиминации. Спортните екипи за всеки отбор се осигуряват от оранизаторите

Техническата конференция ще се проведе на 2 октомври от 8:00 ч. на съдийската маса в комплекса. Началото на турнира ще бъде поставено в 8:30 ч.

Специални гости на турнира ще бъдат народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, изпълнителният директор на Българския спортен тотализатор Дамян Дамянов и председателят на УС на Българския спортен тотализатор Иво Тонев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Формула 1
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: