Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Митичният руски спасител окончателно заряза "Дунав"
Автор: Екип Ruse24.bg 14:09 / 25.09.2010Коментари (0)922
© Ruse24.bg
Руският бизнесмен Андрей Юриевич Иванов окончателно се отказа от намерението си да хвърли спасителен финансов пояс към футболен клуб "Дунав". В сряда и четвъртък двама русенци, независимо един от друг, разговаряли с него надълго и нашироко по телефона, за да го питат какво все пак мисли да прави. Иванов отсякъл: "Разочарован съм, няма да дам и копейка". Но после добавил кротко: "Вижте, "Дунав" влезе някак бързо в моето сърце. Съдбата на отбора не ми е безразлична. Затова ще разговарям с мой богат сънародник. Ето ви координатите му, потърсете контакти с него".

Нашите хора веднага звъннали обнадеждено на руския спонсорски вариант номер 2. Човекът отсреща се отзовал на обаждането, но любезно отклонил поканата: "Нямам интереси във футбола, още повече в българския". "Момчета, не се отчайвайте, ще говоря и с други мои хора", казал впоследствие Иванов. А той продължавал да живее главно в Гоце Делчев, където го посрещали и изпращали като генерал Скобелев след битката с армията на Осман паша.

В знак на благодарност за топлото отношение Юриевич се отчитал в касата на местния "Пирин" по принципите на Българския спортен тотализатор - с малки суми, но редовно. "Дунав" ще играе днес от 17 часа шампионатен мач срещу "Доростол" /Силистра/. Аут от групата за втори пореден път ще е халфът Валери Кулинов, който си пати от контузия в коляното.

Новото попълнение Христо Сталев се чувства по - добре, но той ще бъде картотекиран идния вторник. "Доростол" играе доста добре и успя да открадне точки като гост. Само една победа ще ни задържи сред челниците, въпреки че не виждам как с този камерен състав можем да се борим за нещо понече от място в групата", заяви пред "Утро" старши треньорът на отбора Мирослав Миронов. А доскорошният голмайстор на отбора Росен Каптиев подписа вчера договор с "Лудогорец".

Източник: в. "Утро"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: