Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Има ли взрив между Ани Салич и Цацаров?
Автор: Екип Ruse24.bg 19:40 / 28.12.2023Коментари (0)5102
©
Новинарката Ани Салич и бившият главен прокурор Сотир Цацаров са най-коментираната светска двойка от близо две години насам. В последно време обаче журналистката дава противоречиви сигнали за техния съвместен живот. В началото на връзката им Ани бе поставила във фейсбук профила си статус на обвързана жена, който към днешна дата вече е премахнат. Освен това от няколко месеца насам тя престана да публикува снимки от редовните им пътешествия извън страната.

Салич и Цацаров не се появяват и на никакви публични мероприятия заедно, а тв водещата категорично отказвала да коментира с колеги в нюзрума случващото се в личния ѝ живот. Така в колектива на Нова тв започнали да се прокрадват слухове, че може любовната идилия на телевизионерката и бившия главен прокурор да се е пропукала. Възможно е обаче и двамата да продължават да живеят на семейни начала, но съвсем дискретно, така че връзката им да е почти енигматична.

Припомняме, че през пролетта на 2022 г. в светските среди гръмна новината, че най-известната тв водеща у нас има роман с бившия главен прокурор. По-късно тя потвърди във фейсбук, че е обвързана, а през миналото лято двамата бяха заснети на летището в София да отиват заедно и на почивка на гръцкия остров Корфу. Тогава на лятната ваканция ги придружаваше и дъщерята на Ани от първия ѝ брак с тв продуцента Бранко Салич – Хана, което даде ясен знак, че тя е запознала децата си с новия мъж до себе си още в началото на връзката им. От Бранко журналистката има и голям син Лазар, който е компютърен спец и завърши висшето си образование в Холандия. Тв водещата се разведе със сърбина преди повече от 6 години и отношенията им веднага след разлъката не бяха съвсем цветущи. Към днешна дата имали нормална комуникация, а прошка един на друг си дали след кончината на бившата свекърва на Ани преди 3 години. След развода с новинарка №1

Бранко Салич закъса финансово и бизнесите му зациклиха. Заговори се дори, че е стигнал до просешка тояга и нямал пари даже да си плаща здравните осигуровки. 

Междувременно тя обаче загърби бързо брачното фиаско и откри любовта отново на 53-годишна възраст. До сватба между новинарката и бившия главен прокурор обаче не се стигна, макар през миналото лято той официално да се разведе с първата си съпруга Меглена. С нея бяха женени 31 години и имат голяма дъщеря Диана, също правист по образование и професия, пише "Ретро".

Че Ани и Цацаров нямат брак, стана ясно от ежегодната му имуществена декларация, подадена към КПКОНПИ, където тя не е вписана като негова брачна половинка. От нея обаче се разбра, че през 2022 г. Цацаров се е сдобил с нов луксозен и просторен апартамент с площ 159 квадрата, намиращ се на територията на София, срещу колосалната сума от 620 088 лева. Към жилището има и паркомясто, но в кой квартал на столицата се намира, не е уточнено. Дали двамата с тв звездата живеят там заедно или не, не се знае. В началото на връзката им автомобилите им бяха засичани ту пред къщата на Салич в Рударци, ту пред старото столично жилище на Цацаров.

Още по темата: общо новини по темата: 5108
06.05.2024 »
06.05.2024 »
06.05.2024 »
06.05.2024 »
06.05.2024 »
06.05.2024 »
предишна страница [ 1/852 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Гергьовден 2024 г.
Великден 2024 г.
Европейски избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: