Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
От бивш модел на "Плейбой" до майка на четири деца, която не се разделя с охраната си
Автор: Екип Ruse24.bg 21:05 / 04.02.2024Коментари (0)586
©
Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и от време на време да се снима разголена - какво повече би могло да се очаква от ослепителна плеймейтка? Не и да бъде образцова съпруга, майка и бизнес дама...

Е, да, ама не! Светлана Василева – една от най-популярните лауреатки в конкурса на "Плейбой", вече се е разделила напълно с някогашния си еротичен имидж и за нищо на света не би се подвизавала на страниците на мъжки списания. За метаморфозата й спомогна и връзката й с младия милионер Християн Гущеров. Бившият съпруг на фолк певицата Мария и красавицата от Търговище сключиха брак през юли 2018-а и от тогава до днес са се сдобили с 4 прекрасни дечица. Последното им чедо – момиченцето Валентина, се появи на бял свят през лятото на 2023-та.

Репортер на "Уикенд" се свърза с г-жа Гущерова и я разпита най-подробно за семейния й живот, а и зададе въпроси и за заплахата, която й беше отправена наскоро – че ще бъде залята с киселина. Поинтересува се и защо в социалните мрежи се появи нейна болнична снимка с абокат в ръката.

- Светлана, излезе информация за отправена ви заплаха - че ще щяла да бъдете залята с киселина. Страхувате ли се за живота си? С охрана ли сте?

- Още откакто станах гадже на Християн, съм с охрана. Няма ден, в който да не съм имала гард. Не мога много да говоря по темата за заплахата. В полицията съм дала показания, но бях предупредена както от органите, така и от адвоката ми, да не коментирам въпроса на този етап. Работи се по случая.

- Защо дадохте гласност в социалните мрежи за заплахата срещу вас?

- Искам да дам кураж и пример на хората, които по някакъв начин се чувстват заплашени или са подложени на натиск. Не бива да се мълчи в такива случаи. Трябва да се дава гласност на насилието и т.н. На по-късен етап, когато от полицията и моят адвокат разрешат, ще разкажа подробности.

- Излезе ваша снимка от болница, но която сте с абокат в ръката...

- Не беше нищо сериозно. Престоят ми в болницата продължи само 3 дни. Имаше си причина, но в момента не мога да коментирам.

- На 24 януари получихте престижното отличия "Майка на годината"...

- Това ми е най-най-хубавата награда, но имах големи препятствия, докато отида да си я получа. Чувствах се щастлива от приза и бях длъжна да присъствам на връчването. Ценно е за мен, че са ме оценили за майка на годината. Когато децата пораснат, ще им покажа наградата и съм сигурна, че ще се гордеят с мен.

- Какви препятствия сте имала, когато сте получила наградата?

- Точно тогава майка ми беше много зле. Беше един от първите дни, след като вирус повали нея и децата. Тя е непрекъснато с малките, както и още една жена, която ни помага. Мама не иска дори и за ден да отиде и да си почине някъде. В последно време това са основните ни спорове - аз настоявам, че има нужда от почивка, но тя отказва да се отдели от внуците. От няколко дни е малко по-напрегнато вкъщи. Лудница е общо взето, но ще се справим.

- Всички ли сте болни у дома?

- Майка ми и четирите деца са болни. Един да пипне вирус и заразява другите. Лекуваме се. Направихме си тестове за грип и за Ковид-19, които, слава богу, са отрицателни. Засега само аз и Християн сме добре.

- Децата ви палави ли са?

- Много са жизнени, щури, диви и палави. По-добре да са такива, отколкото да са мудни и затворени. Постоянно се бият. Вкъщи няма и минута спокойствие. Винаги има някаква тежка война или спор, но в същото време децата много се обичат и искат да са заедно. И най-малката – Валентина, проявява характер.

- Планувате ли със съпруга ви Християн пето дете?

- Не, категорично не. Вече ми е време за почивка. Понякога се чувствам гузна, че не мога да обърна достатъчно внимание на всяко едно от децата. Ани е най-голяма и често я взимам с мен. Ако с Християн решим да имаме още една рожба, която ще ни е пета, със сигурност някое от децата ни ще се почувства пренебрегнато. Не бих искала да е така. Ще ми се всичките да усещат любовта и вниманието ми. Ще се раздавам максимално и занапред за четирите ми деца, а и за съпруга ми. В никакъв случай няма да лиша от внимание Хрис.

- Съпругът ви помага ли ви за децата?

- Много помага. Успява да съчетава прекрасно работата си и грижите за домочадието. Когато има нужда, винаги е на разположение. Често води по-големите ни деца на кино, докато аз и мама гледаме другите.

- Как се обръщате към децата си, две от които имат по няколко имена?

- С Християн решихме да премахнем вторите имена на децата. Всички баби и дядовци са доволни, защото има дете, което носи името им. Анелия-Добромира, ще остане само Анелия. Кристиан-Валентин ще остане само Кристиан.

- Ще кръстите ли децата в църква?

- Да, ще кръстим всички. Вече направихме това с Добромир. Веднага се усети разлика в детето, някак стана по-спокойно. За първи път споделям за кръщенето на сина ми. Не съм качвала видеа и сторита в социалните мрежи и не сме вдигали шум. Решила съм вече да не публикувам фотоси от тържествата на децата. Забелязала съм, че когато съм го правила преди, след това децата са били много напрегнати и са плакали. Приемам го като урок.

- Явно сте влязла в църква покрай кръщенето, преодоляла сте страха си...

- Да, влязох в църква. Реших се на това, когато станах кръстница на детето на моята най-добра приятелка. Впоследствие кръстихме и Добромир. Вече не се притеснявам да посещавам храм. Редовно ходя в този, който поддържа съпругът ми в кв. "Бояна". Изповядах се, а ми направиха и причастие.

- Преди време споделихте, че съпругът ви строи по-голям дом за многодетното ви семейство. Скоро ли ще се преместите?

- Трябва да изчакаме още поне 7-8 месеца. Става бавно, винаги се явява някакъв проблем, спънка. Децата вече нямат търпение да се преместим в новата къща.

- Бизнесът ви с луксозни пижами на заден план ли е останал?

- Не. Шихме екипи за нашите малки гимнастички, които бяха в Дубай. В момента работя върху нови артикули и модели в асортимента на SG – Svetlana Gushterova, както и по обновяване на екипа и офиса. В последния момент ми се обадиха за "Ергенът". С нашата дизайнерка буквално за 2 дни измислихме 10 нови пижами за поредния сезон на предаването. Реагирахме много бързо. Подготвяме и нова колекция, която ще бъде пусната, щом стартира "Ергенът 3". В момента екипът ми е от 10 души. Работя с две прекрасни и много способни шивачки. Искам да наема и още, но ми е трудно да намеря. Качеството на продуктите ми трябва да е перфектно и всичко да е изпипано до най-малката подробност. Досега всички клиенти са били доволни, не е имало забележки.

- Как поддържате перфектната си фигура?

- Въпреки че ми е много трудно, гледам да спазвам режим на хранене. Постоянно съм изморена и недоспала, но въпреки това всеки ден гладувам по 18 часа. Веднъж седмично и по 24 часа - обикновено в понеделник. Гладът ме изтощава и изнервя, но проявявам воля. Неделя ми е т.нар. мръсен ден, в който си позволявам да ям всичко. Без сладко не мога, но залагам предимно на черния шоколад. Пия много вода, никога не съм била фенка на соковете. Обикновено теглото ми варира от 39 до 40 килограма. Висока съм 165 сантиметра.

- Често ли посещавате дерматоложката си д-р Каляшева?

-  Да. Ходя на освежаващи процедури за лицето. Обикновено на 6 месеца ми се поставя и ботокс. Много искам да си направя още една операция на носа – от доста време това ми е най-големият комплекс. Не си го харесвам. Искам да ми е по-малко нослето и да не е чипо, както е при почти всички.

- През годините от много хора ли сте се разочаровала?

- За съжаление, се е случвало да се чувствам разочарована от хора, които съм смятала за приятели. Научих се обаче дори и предателството да го приемам като урок. Наясно съм кои са онези, които трябва да премахна от обкръжението си, за да може животът ми да продължи начисто. Направило ми е впечатление, че когато край мен има добронамереност, всичко ми върви много по-добре.

Още по темата: общо новини по темата: 5331
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абитуриентски балове
49-ото Народно събрание
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Матури 2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: