Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изпълнителят на хита "По по по": София, Варна и Пловдив са много хубави
Автор: Екип Ruse24.bg 14:29 / 10.02.2024Коментари (0)617
© bTV
Изпълнителят на хита "По по по" Триандафилос ще има концерт в НДК през март. Специално пред Петя Дикова той споделя за концерта си в памет на Василис Карас, прекрасния остров Родос, семейството си и участието си в Survivor.

Песента "По по по" беше един от хитовете на лятото на 2023 г. На какво според вас се дължи големият й успех?

"По, по, по.." означава "Обаждам се да ти кажа" – "Кажа, кажа, кажа…" е една много хубава песен, има хубав ритъм, има положителна енергия и затова хората я заобичаха. Щом я чуеш те откъсва от всекидневието, прекарваш добре, вдига настроението и това е тайната на успеха ѝ.

Какво мислите за дуета на Азис с Галена? Познавате ли някой от тях? Чували ли сте техни хитове?

Много ми харесва дуетът на Азис и Галена. И двамата са изключителни изпълнители. Много са добри. Изпълняват песента невероятно. Искам много да се запозная с Азис, да го видя отблизо и да говорим. С Галена съм се виждал, тя е изключително момиче, симпатизирам ѝ, харесват ми много лайв участията ѝ и е толкова позитивен човек, че наистина я приемам сърдечно.

Освен с "По по по" сте познат в България и с още една песен "Спао та ролоя" – "Чупя часовниците". Какво толкова вълнува българската публика в тези две песни?

Наистина в България много се харесват тези две песни. Те са песни, с които се чувстваш добре, танцувални са, имат хубав ритъм, хубава мелодия, динамика, харесват се на хората, и когато ги чуеш, се чувстваш хубаво, изпълват те с добра енергия.

Като Ви гледам сега – изглеждате ми в по-добра форма, отколкото когато дойдохте за първи път в България. Как Ви се отрази участието в Survivor?

Да, наистина е така. Харесва ми много спортът, харесва ми да тренирам и спортуването като начин на живот. Survivor наистина ми оказа голямо влияние. Без трениране психологическото състояние е друго. Мен лично ме повдига много. Препоръчвам го на всички.



Вие сте роден на красивия остров Родос. Много българи го посещават. Кое е най-емблематичното за острова?



Родос е един прекрасен остров, наистина, с хубави плажове, хубави пейзажи, много хубава природа, с топли хубави хора, които знаят как да те посрещнат, има много хубава храна и които не сте го посетили, ви препоръчвам да го видите, наистина е фантастично. Щом отидете в Родос, да посетите моето родно място Аполонас. Радвам се много, че Родос се посещава толкова много от българи и аз се радвам, че имам връзка с България. Наистина обичам България много.

Концертът Ви в София е в памет на Василис Карас.

Eдин голям изпълнител, един много добър човек. Човек, който помагаше на много хора в Гърция. Истински кавалер и благороден, раздаващ се човек. Били сме заедно по участия, турне в Америка. Сигурен съм, че песните му ще ги пеем много, много години. Много се натъжих, когато научих, че ни е напуснал, защото се случи много рано. Кураж на семейството му, на почитателите му, но наистина ще бъде сред нас с вечните си песни.

Капитанът на националния ни отбор по футбол Кирил Десподов през есента пя на съотборниците си в ПАОК "по по по". Вие познавате ли се?

Деспотов е един страхотен, страхотен тип, наистина го обичам много. Говорим си почти всеки ден в Instagram, изпраща ми различни видеа, а аз на него му изпращам видеа със сина ми, който играе футбол и той му дава съвети.

Да знаете, че песента "Обаждам ти се, за да ти кажа " ("По по по") му е късметлийската песен. Слуша я преди всеки мач, и когато вкарва гол, му пеят съотборниците "По по по" и става шоу.

Скоро ще отида да го видя, веднага щом в Гърция отворят стадионите за публика, ще отида да го видя в Солун на стадион Тумба и като вкара гол – ще пеем "По по по" и ще стане голям фурор.

Разкажете ни няколко думи за Вашето семейство, за съпругата Ви Димитра, как се запознахте? За сина ви Николас?

С Димитра се запознах в Атина на кафе. Интересното е, че аз в този ден не исках да излизам, но приятели ми звъняха и казваха: "Eла, ела .." и накрая отидох. И се запознах с Димитра. Цели три години я преследвах, тя въобще не искаше да е с мен, но аз продължавах да ѝ се обаждам, за да излизаме заедно на кафе, на вечеря, на разходка. Тя е страхотно момиче и човек. Лекар е. Радвам се много, че влезе в живота ми. След сватбата дойде и синът ми Николас, като Николас е едно много благословено дете, най-хубавият подарък, който съм получавал от Господ. Обича много футбола, харесва музиката, пее, умен е, добро дете е. Според мен, добре се грижим за него и пожелавам всички деца на света да са здрави, да са добре и семействата им и родителите им да са здрави и да се грижат за тях с любов. Когато в дома има любов и благополучие, детето израства добро, става добър човек и попива добрия модел от родителите.

Като говорите за възпитение и родители, каква беше тактиката на покойния ви баща, за да ви държи далеч от наркотиците?

Много обичах баща ми, обожавах го, но го загубих като много млад. Той ме плашеше много с наркотиците и ми казваше: "Виж какво се случва с хората, които правят тези неща. Какво мислиш?" Казвах: "Татко, не ми харесва, няма да го правя това" и тази картина ми остана като отпечатък от малък, така, че никога не съм опитвал нищо. Представете си, нито пуша, нито пия, всичко това ми помогна в живота и в пътя ми. Плашеше ме баща ми и ме плашеше за добро. Благодаря му много за това и мисля, че всеки баща и всеки родител би направил същото.

Какво ще кажете на българската публика преди големия концерт в НДК на 6-ти март?

На българската публика и на България имам да кажа, че наистина тази страна я обичам много, много. Обожавам я, в сърцето ми е. Магично е това, което ми се случва в България, и когато идвам на музикални участия, си изкарвам страхотно, хората са толкова приветливи, правим снимки, казват ми много хубави думи. Искам много, някой от вас там, който ме гледа, не знам кой и как, но искам да науча български, хора, искам един добър учител, една добра учителка, да науча български, защото когато идвам искам това, което имам да казвам на хората, искам да го казвам на български. Наистина обичам България, наистина когато идвам, си изкарвам страхотно. Чиста страна е, София е много хубава, Варна, Пловдив, където съм ходил, много ми харесва България.

И също много искам някой ден да си купя къща в България, защото ми харесва много.

Обичам ви много, искам концертът, на който ще се видим през март да е страхотен, ще ви видя отблизо, целувки.

Още по темата: общо новини по темата: 4962
27.04.2024 »
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/827 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
Газови доставки
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: