Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Квартални ресторанти спасяват баскетболния Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 09:25 / 20.10.2010Коментари (1)1437
© Ruse24.bg
Два квартални ресторанта ще спасяват женския баскетбол в Русе. Заведенията "Жорела" и "Радилон" са извадили необходимата сума, за да може отборът да участва в първенството, съобщи шефът Николай Падалски. "Стигнахме до там два квартални ресторанта и хора от София и Варна да спасяват "Дунав", а русенският бизнес да нехае", възмущава се Падалски. Другите спасители на тима са новият спонсор "Оргахим", както и Михаил Михов и Росен Барчовски от БФБ, които са гарантирали пред ФИБА. Дори русенските съдии помогнаха с пари. Разчитам много на треньора Георги Божков, имаме прекрасни момичета, цели три от тях са от Русе", каза още Николай Падалски.

Бюджетът за тази година е с 25% по-малък от миналогодишния. Дунав ще разчита на нови спонсори и схеми за финансиране. "Три пъти отивах в залата с намерение да разпусна отбора, но все се отказвах, беше много тежко", признава Падалски. Според него дори на тренировките ходят по 50 фенове.

До вчера се очакваше да бъде подписано тристранно споразумение между Дунав, федерацията и адвокатите на хърватката Катарина Мърчела, което ще даде възможност на вицешампионките отново да се борят за титлата.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: