Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фаворитите в "Като две капки вода" - ясни отсега?
Автор: Екип Ruse24.bg 10:58 / 26.02.2024Коментари (0)1517
© Facebook
Шоуто "Като две капки вода" започна миналия понеделник и ще продължава още цели 3 месеца, но от сега се вижда кои са сигурните финалисти в него. Това са актьорите Владимир Зомбори и Елена Атанасова. Те изпъкнаха на фона на останалите участници по време на първата вечер от сезон 12 миналия понеделник и се очаква и занапред да вървят поне с крачка пред другите.

Владимир Зомбори и досега имаше солидна фенска маса, но след първата му вечер в "Капките" неговият рейтинг го изстреля в космоса. Хората са единодушни, че актьорът е най-даровитият участник във формата тази година. Социалните мрежи бяха залети с коментари за представянето му като Джъстин Тимбърлейк, след като зрителите са подгрети и от ролята му в хитовия сериал "Вина", чийто втори сезон тече в момента по БНТ.

Сред тези коментари не може да се открие нито едно негативно мнение за талантливия актьор, който точно преди 13 години се появи за първи път в ефира на Нова тв като участник в музикалното шоу "Х Фактор". Тогава Владо отпадна след първия концерт на живо, а сезонът беше спечелен от Рафи Бохосян. След това Рафи спечели и "Капките".

Зомбори не може да се похвали с победа в "Х Фактор", но има всички шансове да бъде първи в шоуто за двойници. Той заслужено събра максималния брой точки и от четиримата членове на журито – Веселин Маринов, Димитър Ковачев-Фънки, Хилда Казасян и Любо Киров, и от зрителското гласуване. Малшанс му отреди да имитира Адел във второто предаване, но Зомбори вече си е осигурил летящ старт, който му гарантира крачка преднина в сравнение с останалите в шоуто.

Следващият почти сигурен финалист е актрисата Елена Атанасова. Тя също си спечели силна подкрепа от журито и публиката, представяйки се като Пинк. Звездата от сериала "Ол инклузив" показа, че не само може да влиза в образ, което е задължително за всяка актриса, но и да пее и танцува. Това пък е задължителната комбинация за всички победители в "Капките". Освен това публиката я харесва заради симпатичната й роля в комедийния сериал и е склонна да гласува за нея и занапред.

Атанас Пенев – Наско от "Б.Т.Р", макар и един от най-добрите певци в България, не успя да влезе убедително в образ в "Капките", тъй като гласът му е твърде характерен. Той не успя да наподоби достатъчно убедително вокалът на "Аеросмит" Стивън Тайлър, когото си избра да имитира. Въпреки това публиката го обича и го изтласка нагоре в класацията със зрителския вот. За втория лайв му се падна Лучано Павароти. Това като цяло е труден образ, но гласът на Наско е достатъчно силен и школуван, за да може да се доближи до изпълненията на легендарния оперен певец. Най-вероятно Наско отново ще получи мощна зрителска подкрепа Ако я задържи до края на сезона, със сигурност ще бъде третият финалист.

В дъното на класацията засега са две икони на силиконовата индустрия и бизнеса с пластични операции. Това са Джулиана Гани, която призна в ефир, че не е наясно точно с какво се занимава от професионална гледна точка, и фолк певицата Мария – Мара Отварачката. Любопитно е, че Джулката засенчи чалга звездата в собствения й занаят – пеенето на чалга. Тя беше избрала песен от лекия жанр – "Шоколади, бонбони" на Тони Дачева и Мустафа Чаушев, и се оказа по-добра от професионалната певица, въпреки че журито й даде по-малко точки.

Зрителските коментари са категорични, че Гани е по-добра на сцената. Много хора се изненадаха от нейната музикалност. Те явно не са в течение, че, преди да се превърне в силиконовата кукла, Джулката е завършила музикално училище. Мария пък, макар да не събра много точки, генерира най-много коментари. Повечето зрители споделиха, че не са разбрали на какъв език е пяла. Тя трябваше да имитира гръцката звезда Елени Фурейра, но успя да я наподоби само на визия.

Гласът й въобще не се чуваше – може би вина за това има озвучаването, но такъв проблем не се появи при нито един от другите участници в шоуто. Танците също не се получиха. Отварачката каза, че уж много се е готвила със "сложната хореография", както самата тя определи танца си, но това не пролича на сцената. Певицата едва се поклащаше, възкачена на огромните си подметки с платформи и тежки токове. Може би, ако се беше разтанцувала, щеше да падне.

Любопитно беше представянето на Панайот Панайотов. Най-възрастният участник тази година каза, че иска отново да се почувства като момче, и прикани водещите да не го жалят, а да го взимат на подбив колкото си искат. Въпреки това никой не го взе на подбив. Певецът беше изключителен в образа на Том Джоунс и беше награден с много добро класиране. За втория лайв обаче му се падна Тина Търнър.

"Тръгвам си! Напускам!", обяви Панчо, както музикантът помоли да го наричат отсега нататък. Но всички знаят, че няма как да си тръгне, защото е обвързан със железен договор. 

Иво Аръков и Християна Лоизу бяха най-безлични в първата вечер. Актьорът се опита да имитира рапъра Питбул, но не се справи добре, особено с пеенето. Лоизу пък изпя изключително добре един от хитовете на Селин Дион, но това не беше изненада за никого. Тя на практика не влезе в образ, а просто пя, което е нейна професия и е естествено за нея. "Следващия път не искам само да ми лежиш в кревата!", скастри я Фънки.

Още по темата: общо новини по темата: 5330
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
16.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Стрелба по Роберт Фицо
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: