Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Наталия Симеонова: Денис просто излезе от нас и повече не се прибра
Автор: Екип Ruse24.bg 09:27 / 11.03.2024Коментари (0)1364
©
Какво се случва с брака на Наталия Симеонова и Денис Ризов? Този въпрос периодично изниква, не без основание. Двамата уж са разделени отдавна или поне така последно се коментираше, а преди дни празнуваха годишнина от сватбата си.

Продуцентът и водещата на някогашното предаване "Море от любов" по Би Ти Ви са се разделяли, но до официален развод така и не стигнаха. Във времето от страна на Денис Ризов, който повече живее в Тампа, САЩ и се занимава с различни бизнес дейности, изглеждаше, че има топлота и привързаност към Наталия, но отношенията им не са съвсем като на съпрузи. Затова бе голяма изненада, когато блондинката акцентира в инстаграм на пъстроцветен букет с картичка, който получила от Денис на рождения си ден на 10 февруари.

Объркване у някои вероятно е имало и когато в деня на влюбените на 14 февруари блондинката сподели клипче, в което показва снимки с мъжа си и дъщеря им, наредени в рамки на рафтовете на домашна библиотека. Посланието към кадрите пък бе показателно за чувствата на Наталия, която наскоро се завърна в ефир с интервю с Мануела Малеева за предаването "Денят започва" по БНТ. Нещо повече – Наталия обяви, че с Денис празнуват сребърна сватба.

"За тези 25 години заедно, изживяхме много, но това само променяше чувствата ми към теб, не ги правеше по-слаби. Дай Боже всекиму! Денис, ти си много добър човек! Ако трябваше да избирам пак - пак бих избрала теб, за баща на Вики! Обичам ви, много!", написа Наталия.

Съвсем очаквано постът й предизвика противоречиви коментари. Имаше поздравления, както и припомняния, че все се говори за раздялата им, а ето, че празнуват годишнина от сватбата си. Наталия отговори с "благодаря" на честитките и с "Дай, Боже!" на пожеланието още дълго да празнуват заедно живота. Въпреки това май имаше някои неубедени, че Наталия и Денис са заедно в пълния смисъл на думата. Факт е, че така не се разведоха, но раздяла имаше.

"През 2005-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, семейството ни, детето ни. Всичко като че ли беше спокойно. И в един момент усетих, че тишината помежду ни започва да тежи", сподели Наталия през май миналата година в интервю пред Мариян Стаков-Мон Дьо за предаването "Събуди се" по Нова тв. Тя помолила Магърдич Халваджиян, който бе продуцент на предаването й "Море от любов" по Би Ти Ви за две седмици отпуск. Наталия и Денис заминали за Тампа. Там тя научила, че има друга жена.

"Не беше просто другата жена, а беше проблем в нашите отношения. Денис ми каза: "Аз съм болен. Дай ми малко време да оздравея". И аз чаках една година, която беше много трудна, защото продължавах да работя, да лекувам човешките отношения в моята работа и се опитвах да водя разговори с Денис до мига, в който усетих, че просто ще екслоадирам. Вероятно той е усещал същото, защото в един момент просто излезе от нас и повече не се прибра", сподели Наталия. Тя уточни, че подробностите също са важни и изпускайки ги няма да е честно нито към Денис, нито към дъщеря им. И обобщи, че към днешна дата с Денис са в прекрасни отношения. Никога не са преставали да бъдат такива, иначе щели да се разведат. Само не стана ясно дали Наталия и Денис, които са заедно от 1993г., са приятели или са възстановили връзката си като съпрузи.

Наталия отдавна му е простила изневярата, но и той й поискал прошка. Тя смята, че също му дължала извинение, тъй като при проблем между двама души, и двамата имат вина. Нейната тя намира в това, че в определен етап вниманието й било насочено повече към работата, детето или родителите й. "И съм го накарала да се почувства нещастен, да потърси щастието някъде извън мен", сподели Наталия.

Вероятно труден период за съпрузите е бил и този, в който се разчу за авантюра на Денис с дългокраката Виктория Ангеова, която се кълчеше в секси костюм на котка в шоуто му "Денис и приятели" по БНТ. През 2012 г. се заговори, че продуцентът-водещ се е разделил с красивата блондинка.

В следващите месеци последваха слухове за нови гаджета на Денис. По време на пандемията пък се заговори, че продуцентът и съпругата му са се събрали. Двамата изкараха доста дълго време в САЩ, където Наталия замина, за да чака "зелена карта".

Имаше възможност да получи такава, тъй като дъщеря им Виктория е родена в страната на неограничените възможности и е американски гражданин. С последните си постове в инстаграм пък Наталия определено даде да се разбере, че с Денис са все така заедно, припомня HotArena.

Още по темата: общо новини по темата: 5377
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: