Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След тежката и внезапна загуба на съпруга си Деси Стоянова с нова работа
Автор: Екип Ruse24.bg 10:04 / 19.03.2024Коментари (0)1084
©
Три месеца след като загуби съпруга си, тв водещата Деси Стоянова е започнала и втора паралелна работа, за да изкарва достатъчно доходи и да отглежда двете им деца близнаци. Самотната майка е регистрирала своя фирма малко след кончината на мъжа си Велислав, която се занимава с рекламни дейности.

Чрез нея Деси е започнала да води лекции и семинари по публично говорене, оформяне на презентации и бизнес общуване и поведение пред хора. Тя предлага както индивидуални, така и групови консултации и курсове. През март ѝ предстоят цели 4 обучения, а местата за всички посочени дати вече са заети. Водещата на "Преди обед“ успявала да си докарва стабилни странични доходи от новото начинание, макар да е в бранша съвсем отскоро. Далеч по-голям опит има нейната колежка Ани Цолова, която, след като бе уволнена от Нова телевизия през 2017 г., се захвана именно с подобен бизнес и стана лектор и преподавател.

Междувременно Деси продължава да получава и заплатата си от "Преди обед“. Тя се върна на работа само две седмици след като погреба обичания си съпруг. Журналистът Велислав Русев, с когото бяха щастливи заедно в продължение на 24 години, си отиде едва на 57 вследствие на масивен инсулт в последните дни на ноември миналата година. С Деси имат двама синове близнаци, които вече са пораснали. Тв звездата продължава да страда след загубата, но в името на децата се събрала и давала всичко от себе си да ги обгрижва като за двама родители, тъй като те са в деликатна тийнейджърска възраст и изключително тежко изживявали загубата на своя баща.

"Красимир и Стефан са на 14 години. Почти не ѝ остава време да спи. Непрекъснато работи, а когато не води предавания или лекции, се грижи за дома и децата. Старае се да бъде перфектна майка и въпреки че зрителите я виждат усмихната, всъщност никак не ѝ е леко“, коментират нейни колеги от телевизията.

Връзката на Деси и Велислав датира от далечната 2000 г. Запознават се, когато тя е само на 23 години. Бързо се харесват и започват да излизат заедно. По онова време той е вече разведен с първата си жена. Имат периоди, в които са заедно по 24 часа, работят на едно бюро в редакцията, после са заедно и у дома. Въпреки че Десислава не била от жените, които много държат на брак и пищна сватба, някак естествено те избират да станат законно семейство. Правят малка и хубава сватба през 2006-а, а после се появяват близнаците им. За съжаление, красивата им любовна история приключи по трагичен начин и Деси остана вдовица само на 48 години, припомня "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 5377
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: