Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Футболният талант Кирил Десподов стяга сватба
Автор: Екип Ruse24.bg 14:51 / 21.03.2024Коментари (0)1275
©
След края на футболния сезон близки и приятели на Кирил Десподов очакват да получат покани за сватбата с годеницата му Силвия Зорова, коментират негови бивши съотборници . Очаква се футболистът и изгората му да се венчаят през лятото.

Влюбените вече живеят заедно в Солун, където нападателят играе за местния ПАОК. Младите живеят в луксозна къща край морето, но според запознати имотът е купен от бащата на момичето, бизнесмена Димитър Зоров. Той е сочен за най-сериозния играч в бизнеса с мляко и млечни продукти в България, а има и други начинания.

Самият Десподов хвърли бомбата за годежа си по време на награждаването му за Футболист на годината за 2023 само преди дни. Тогава той не каза коя е дамата на сърцето му и само най-близките му знаеха за нея. Кирил и Силвия са заедно, откакто футболистът премина в "Лудогорец", а запознанството им станало в софийско заведение, докато Десподов е на лагер с националния отбор. Скоро Силвия започнала да прекарва доста време в Разград, а двамата дори не се криели и ходели по заведенията в столицата на Лудогорието. За техен късмет в тихия град никой не разпознал коя е дамата до звездата на отбора им и така връзката им остана скрита дълго време.

Самата г-ца Зорова стана по-известна през лятото на 2018 г., когато на Околовръстното шосе на София помете камион на "Чистота" барабар с двама мъже, които миеха с маркучи. Месец по-късно единият от пострадалите почина. За случая Силвия Зорова получи ефективна присъда.

Година по-късно щерката на агробизнесмена се озова и в списък на Държавен фонд земеделие за "къщи за гости", от който получила 391 160 лева за реконструкция на съществуващ хотел за селски туризъм и за закупуване на оборудване за обновяване на постройката край семейната мандра във Врачанския Балкан, построен още през 1997 г. Заради открити нарушения в европроектите тя трябваше да върне всичките пари.

Въпреки тези несгоди младите Десподов и Зорова са много влюбени и не могат един без друг. За момента няма яснота къде точно ще бъде сватбата. Предположенията са, че тя ще се проведе първо в България, където футболистът и изгората му ще сключат граждански и църковен брак. След това двамата ще се върнат в Гърция, където ще вдигнат луд купон с най-близките си роднини и приятели, пише "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 5239
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
предишна страница [ 1/874 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: