Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ники Илиев и Саня Борисова се събраха?
Автор: Екип Ruse24.bg 18:27 / 31.03.2024Коментари (0)1335
©
Ники Илиев и Саня Борисова май са на крачка да се съберат отново. Бившите съпрузи, които бяха замразили отношенията си след развода, отново работят заедно, а актрисата се е върнала в най-близкия приятелски кръг на хубавия актьор и режисьор. Скоро й предстои премиера на авторски филм, в който той също е ангажиран, и най-вероятно ще се появят под ръка на червения килим.

Четири години са минали от официалния развод на Саня и Ники и цели 6 – откакто двойката спря да дели общо жилище. Въпреки това нито тя се е похвалила публично с нова официална връзка, нито той. Периодично се появяват слухове за афери и на двамата, но никоя тяхна тръпка до момента не се е задълбочавала дотолкова, че да я обявят в публичното пространство.

В същото време не може да се каже, че им липсва внимание от страна на противоположния пол. Тази тишина в личния им живот се счита за сигурен знак, че не всичко между бившите влюбени е угаснало и че все още има шансове любовта им да се разгори отново. А може би това вече е станало?

Саня Борисова и Ники Илиев, които преди цели 16 години се залюбиха на снимачната площадка на някогашния сериал "Забранена любов", май са възстановили връзката си покрай друг проект. Това е филмът "Никога не е просто секс", който е режисьорски дебют на актрисата. В него тя е поканила бившия си мъж, предлагайки му една от ролите в продукцията. 

От актьорския състав в лентата личи, че той не само е изиграл въпросната роля, но и е ударил солидно рамо за осъществяване на целия проект. В него са ангажирани огромна част от звездите, с които самият Ники работи. Човек би казал, че сам ги е подбирал, канил и убеждавал да приемат ролите.

Работата е толкова много, че едва ли някой мъж би я свършил за бивша съпруга. Такова нещо обикновено се прави за човек, на когото държиш и с когото искаш да бъдеш, а не за такъв, с когото предпочиташ да нямаш нищо общо, коментират в бранша.

В центъра на филма са четири приятелки. Ролята на едната от тях се изпълнява от Елена Петрова, която участва в огромна част от спектаклите на бившия свекър на Саня – режисьорът Бойко Илиев, включително в "Осъдени души", където играе и самият Ники. 

Другата звезда в продукцията е младата Елеонора Иванова – откритие на Ники Илиев в сериала "Братя", който той режисира. Ангажирани са и актьори, с които е работил в "Скъпи наследници" – Иво Аръков, Веселин Калановски и Рая Пеева, която взима образа на третата приятелка; четвъртата Саня е запазила да самата себе си. 

В лентата се включва и най-близкият колега и съдружник на Илиев в последните години – Башар Рахал, с когото пишат сценария и продуцират двете части на хитовия филм "Завръщане". Това е единственият авторски проект на Ники, в който Саня не участва. Башар измисля и заглавието на нейната лента – "Никога не е просто секс".

Тази ангажираност на приятелския и професионален кръг на бившия съпруг в проекта на Саня идва на фона на 4 години, в които тя беше очевидно отхвърлена и от него, и от хората, с които работи. Въпреки че актрисата твърдеше, че след развода отношенията им са още по-добри, отколкото докато бяха женени, начинът, по който тя живееше, издаваше друго. 

Докато бяха женени, Саня имаше куп роли в театралните спектакли на свекъра си и във филмите на мъжа си. След развода театралният режисьор веднага я замени, Ники не я покани в нито един от проектите, по които работеше и тя на практика остана без работа, без дом в София, където живее, без приятели и без хора, на които да разчита. 

Спаси я столичният театър "Възраждане", където я взеха. Внезапният възроден интерес към Саня на целия приятелски кръг на бившия й съпруг е знак, че отношенията между двамата все повече се затоплят и най-вероятно вече не са само приятелски, пише HotArena.

Колкото до новия филм, актрисата твърди, че е работила по него в последните две години. Планира се да бъде пуснат по кината от 10 май.

Още по темата: общо новини по темата: 5377
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: