Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
БФС представи извършените реформи след избирането на Гонзо
Автор: Георги Куситасев 14:24 / 03.04.2024Коментари (0)752
© Facebook: БФС
Българският футболен съюз представи част от промените в централата след встъпването в длъжност на президент на БФС на Георги Иванов-Гонзо

"На вниманието на българската футболна общественост - ето какви реформи бяха извършени в периода 15.03.2024 г. – 03.04.2024 г., както и ето част от планираните проекти в следващите месеци:

АДМИНИСТРАТИВНИ:

Работи се по оптимизиране на разходите по перо "заплати“. В ход е също така реорганизация и предоговаряне на отношенията с контрагенти с цел постигане на оптимална ефективност и редуциране на разходите.

Проведени са срещи с персонала на ключови позиции във федерацията. Анализирано е представянето при изпълнение на служебните задължения и са поставени конкретни цели и срокове на изпълнение, които следва да бъдат периодично ревизирани.

На база неудовлетворителни резултати към момента са освободени над 10 служители на федерацията.

Назначени са висококвалифицирани кадри на ключови постове – Технически директор и директор "Финанси“.

НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ:

Отчита се осезаемо израстване в представянето на младежкия, юношеските и девическите отбори на България. Позитивна е и оценката за работата в представителния ни тим и изявите му в новия турнир FIFA Series, като съществена заслуга за това има селекционерът Илиан Илиев.

КОМУНИКАЦИИ:

През месец май предстои среща на високо равнище на президента на Българския футболен съюз Георги Иванов с президента на УЕФА Александър Чеферин, който отправи лично поканата към българския си колега.

На 17 май в Тайланд ще се проведе 74-тият конгрес на ФИФА, който ще е първият, в който новоизбраният президент на БФС Георги Иванов ще вземе участие.

Получени са и официални покани за присъствие на финала на Шампионската лига в Лондон на 1 юни и финала на Евро 2024 в Берлин на 14 юли.

БФС ще инициира работни срещи с представители на държавните власти. В дългосрочен план се предвижда създаване на специална комисия, чрез която БФС и държавата да работят съвместно за създаването и развитието на цялостна визия за футбола и модернизация на футболната инфраструктура у нас.

Сред дългосрочните цели на БФС е и основаването на фондация, която да работи с легендите на българския футбол и да ги подпомага след края на активната им спортна кариера.

В най-кратки срокове ще стартира обновеният институционален уебсайт на БФС, както и сайт, съдържащ подробна информация за всички първенства и турнири, провеждани под егидата на БФС.

ПАРТНЬОРСКИ ОТНОШЕНИЯ:

Постигнато е ключово стратегическо споразумение с компанията “Спорт Депо" за предлагане на всички артикули от екипировката на националния отбор в обновения формат на магазин “Абсолют тийм спорт", специализиран в продажба на отборна екипировка.

На президента Георги Иванов предстои посещение в Болоня на централата на италианската компания “Макрон", обличаща всички национални отбори на България.

В началото на спортно-състезателния сезон 2024-2025 г. всички клубове от професионалния футбол, както и отборите от Трета лига и четвърто и пето ниво в страната, ще получат футболни топки от БФС."






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: