Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Добър екип: Деси Стоянова и Сашо Кадиев отново заедно в ефир
Автор: Екип Ruse24.bg 12:11 / 04.04.2024Коментари (0)1135
Този петък доскорошните екранни партньори в "Преди обед“ – Деси Стоянова и Сашо Кадиев, ще се окажат отново в един отбор и рамо до рамо ще гонят победата в новия епизод на "Аз обичам България“ по bTV. Мощна подкрепа, много смях и неподправени емоции, и разбиране "само с поглед“ ще заявят и двамата още в началото на играта. 

А, дали старото приятелство ще се окаже достатъчно, за да победи отбор Кадиев, зрителите ще разберат в петък вечер от 20 ч. В отбора на Кедъра в новия епизод ще се развихри комедийната хала – актрисата Албена Михова, която ще се закани с усмивка към отбора на Сашо Кадиев: 

"Ще ви побеждаваме, ще се забавляваме, че можем и да ви набием!“. А разпределени в двата противникови отбора, с огромен хъс и настроение ще играят и най-известните близнаци в България – братя Аргирови.

Цял чувал с едър български боб очаква по-знаещия и съобразителен отбор на финала, а по пътя към него емоциите и усмивките, подправени с нови знания за родината – за всички в залата и пред екраните, са гарантирани. Неведнъж по време на играта Деси Стоянова ще потупа Сашо по рамото и ще го похвали, че е страхотен капитан, а той, от своя страна, "почти няма да се сърди“, когато тя не се справя достатъчно добре, според очакванията му.

Братя Аргирови често ще влизат в словесен сблъсък по въпросите в играта и няма да крият, че като деца редовно са играли футбол в срещуположни отбори. Дали се е стигало и до директен бой между двамата и как "братското неразбирателство“ ще бъде заменено с припяване в различните музикални загадки, ще стане ясно и видно в новия епизод на "Аз обичам България“. Как в "машина на времето“ двете дами в отборите (Деси и Албена) ще блеснат със знания, точност и бързина и коя игра ще се окаже особено трудна и за двата отбора – зрителите предстои да разберат.

В един от етапите капитан Сашо Кадиев ще демонстрира отлични познания на тема "ЛА СКАЛА“, а Кедъра и Алекс Сърчаджиева "ще го ударят“ на танци. След "помощ от публиката“ по един от въпросите, човекът, дал верен отговор, ще получи покана и възможност лично да завърти "колелото на съдбата“. А то и този път ще поднесе неочаквани изненади на отборите – след едно от завъртанията единият от буквално тях ще получи шок и капитанът му шеговито ще възкликне: "Това е пълен провал!“.

"Пълно щастие“ с много нови знания, музика, танци, кисели краставички и искрено забавление очаква зрителите на bTV с новия епизод на "Аз обичам България“, а кой отбор и в този епизод ще си "докара“"-20“ точки и какво ще му коства това – гледайте в петък вечер от 20:00 ч.

Още по темата: общо новини по темата: 5377
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: