Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (5)
"Дунав 8806“ представя купата преди мача с "Лукойл Нефтохимик"
Автор: Екип Ruse24.bg 10:06 / 15.02.2011Коментари (2)1495
© Ruse24.bg
Купата на България, която отборът на БК "Дунав 8806" спечели, ще бъде представена пред русенци преди мача с "Лукойл Нефтохимик" на 26 февруари.


Това каза пред журналисти и.д. председателят на УС на клуба Красимир Трифонов. Решаваща за крайния успех, по думите му, била комбинацията "2 в 1" - сърцати и можещи състезателки и знаещ и можещ треньор". Две от момичетата - Катя Кордова и Ива Терзиева, са твърдо в списъка на националния селекционер Хосе Мария Бусета.
Г-н Трифонов изказа благодарност и на фирмите, помогнали да се стигне до нея - "Оргахим", "Пацони", "Строител", Дунавски драгажен флот, "Радилон", "Винпром Русе", Гъбозавода в с. Красен, които протегнаха ръка и спасиха отбора в кризисния момент преди 2-3 месеца. Надяваме се и други фирми да започнат да помагат, тъй като отборът доказа, че е "Номер едно" не само в Русе, допълни г-н Трифонов. В подкрепа на думите си той цитира наставника на "Лукойл" Петко Маринов, който в интервю по националната телевизия след финала каза, че "отборът на "Дунав 8806" играе най-добрия баскетбол в страната". "Тройката" на Ива Терзиева, последния съдийски сигнал след двата мача и моментът на връчване на купата са нещата, които завинаги ще запомня от този турнир", каза още Красимир Трифонов.


По подобаващ начин бил отпразнуван успехът, допълни мениджърът Свилен Иванов. След завръщането си в Русе всички вкупом отишли в известна русенска дискотека, където поляли купата с шампанско, а момичетата разпускали на дансинга след изнурителните битки. Посетителите на заведението пък се надпреварвали да се снимат с трофея.

Източник: ruse-news.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на dunav-ruse
премахни филтъра

+1
 
 
"Оргахим", "Пацони", "Строител", Дунавски драгажен флот, "Радилон", "Винпром Русе", Гъбозавода в с. Красен защо не помагат и на футбола в Русе...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Усик постигна нещо впечатляващо в професионалния бокс
Футболен клуб Вихър-Завет на един век
Уникално! Българин срази звезда в GLORY и е близо до двубой за титлата
Олександър Усик след мегауспеха: Слава на Украйна
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: