Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Караиванов: Благодаря на всички, които ме подкрепиха!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:38 / 02.04.2012Коментари (0)671
©
Контузеният футболист на "Дунав 2010" Борислав Караиванов поиска да благодари чрез сайта fcdunav.com на всички, които в последните 5 дни бяха с него. Халфът получи тежка травма при опит за удар през първото полувреме срещу "Септември" Тервел на 28 март.

"Първо, искам да благодаря на д-р Симеон Симеонов за всички грижи и цялото съдействие, което ми оказа от постъпването в болницата. Момчетата от отбора, треньорите Борислав Богомилов и Самир Мъстънов-Бечо също не ме забравиха и всеки ден идват при мен. Бечо беше с мен в линейката на път за болницата. Не на последно място специални благодарности на екипа в ортопедичното отделение, начело с д-р Донев и д-р Филипов", каза Борко.

Когато разбрали на почивката за контузията на съотборника си, момчетата решили да победят "Септември" заради него. Това подсказва, че вече имаме задружен колектив, който може да бъде основа за още победи.

Ако има нещо позитивно в случая, то е именно силната морална подкрепа от клуба, съотборниците и приятелите. Също така не искаме да си помисляме какво би станало, ако такава контузия се получи при гостуване ... А реакцията в сряда бе мигновена и Караиванов получи възможно най-доброто обслужване и то ще продължи и след едномесечния период, в който играчът ще носи индивидуално проектирана шина. След това предстои рехабилитация и дано тя помогне на Караиванов да стъпи на крака за началото на сезон 2012/2013.

Борислав ще бъде изписан в понеделник. Преди две години в столична клиника той претърпя операция на кръстна връзка на същото коляно, която е била извършена изключително професионално, установиха лекарите в Русе.

За финал Караиванов пожела на своите съотборници първо да са живи и здрава, а после да постигнат и колкото се може повече победи!







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров атакува историята на Ролан Гарос днес
Григор Димитров с нов 1/8-финал на "Ролан Гарос" след епика на централния корт
Финала в ШЛ: Букмейкърите фаворизират Реал (Мадрид)! Възможна ли е изненада?
Виктория Томова започва нов поход на Ролан Гарос днес
Григор Димитров ще довършва започнатото с Бергс днес на Ролан Гарос
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: