Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
"Дунав" отстъпи на "Родопа" като гост
Автор: Екип Ruse24.bg 15:21 / 04.05.2008Коментари (0)612
Отборът на "Дунав" отново не успя да измъкне поне точка от отбор, изявяващ амбиции за промоция в "А" група. В 23-тия кръг на Източната "Б" група играчите на Никола Христов отстъпиха с 0-1 от състава на "Родопа". Двубоят се изигра пред около 1 000 души на стадион "Септември" в Смолян.
Домакините, които със зъби и нокти се опитват да се завърнат в елита започнаха устремно срещата. Още 4-та минута на мача се получи страхотно меле пред наказателното поле на Филип Филипов и смолянчани нацелиха на два пъти гредите. След тази ситуация играчите на "Родопа" продължиха да диктуват събитията на терена, но добри намеси на защитата на русенци и добре представилият се в този мач вратар Филип Филипов, предотвратиха топката да се оплете в мрежата зад Филипов.

От своя страна футболистите на "Дунав" се задоволяваха с епизодични контраатаки, които по никакъв начин не успяха да затруднят стражът на "Родопа" Чавдаров.
При резултат 0-0 завърши първото полувреме.

След почивката футболистите на домакините стегнаха обръча около вратата на Филипов, но защитата на "Дунав" геройски отбиваше опасните атаки на "Родопа". Старши-треньорът на домакините Войн Войнов изяви на два пъти претенции за дузпи в полза на неговите играчи, но реакция от страна на съдията не последва. Все пак родопчани получиха каквото искат в 76-тата минута, когато реферът отсъди спорна дузпа за нарушение на Мартин Ковачев в наказателното поле.

Десислав Русев не сбърка и подари трите точки на смолянчани. По този начин те продължават да се борят с всички сили за промоция, а за отборът на "Дунав" отдавна всичко приключи. Русенци заемат 5-тото място и по всяка вероятност ще завършат на тази си позиция в крайното класиране, след като нямат и математически шанс да се изкачат по-нагоре.

В 24-тия кръг на първенството "Дунав" приема "Светкавица". Срещата е в сряда от 18:00 на Градския стадион в Русе.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: