Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Уреждането на мачове няма да е престъпление
Автор: Екип Ruse24.bg 09:43 / 29.04.2014Коментари (2)474
©
Уреждането на мачове вече няма да е престъпление, ако проектът за нов Наказателен кодекс бъде приет в настоящия му вид, съобщава "Труд".

В документа, който е внесен от Министерския съвет в Народното събрание, няма нито дума за договорки между шефове на клубове, подкупване на рефери и принуждаване на играчите да паднат в даден мач.

Има само един текст за подкуп на състезатели, а липсват всички останали разпоредби, които през 2011 г. бяха приети в съответствие с политиката на ФИФА и ЕС за безмилостна битка с нелегалните залози и нагласените мачове.

Очаква се Българския футболен съюз да пише на правната комисия за проблема в новия НК. Шефът й Четин Казак обеща пропускът да бъде обсъден и поправен между двете четения за проекта.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
след всич1ко това искаме да ходим по стадионите със семействата и децата си и да се наслаждаваме на спорта и футбола като празник и удоволствие и начин да възпитаваме децата си в дух на спортменство и респект към опонентите си не само в спорта,но и в живота!А вместо това шпо стадионите се събират изнервени и озлобени хора,които търсят истината по неприемлив и нетрадиционен за всички нас начин!Точно за това понякога не виня и не търся вина в обикновените хора които отиват по стадионите и изразяват позицията си и дават парите си да гледат пародии и подобие на спорт и футбол!Хората отиват там от любов и привързаност,а такива хора като тези и повячето президенти ръководещи клубовете ги карат да се чувстват предадени и да обръщат любовта в омраза!!!
0
 
 
Четин Казак!!!Само името му като чуеш и можеш да си представиш за каква мръсотия става дума в милата ни Родина!!!Шеф на правната комисия и радетел за права и справедливост в България!!!....Мили Боже до къде я докарахме!!!Четин Казак....Дилян Пеевски...Бюрек Ага...и др. подобни примати ще уреждат взаимоотношенията ни като българи и хора желаещи да живеят в справедлива и цивилизована държава!!!Срам и позор!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Кой е Йошихито Нишиока - първото препятствие на Григор Димитров в Рим?
Езиковата в Силистра с два отбора на финалите на ученически игри
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: