Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"Драконите" започнаха подготовка с куп нови и ясна цел
Автор: Екип Ruse24.bg 09:44 / 08.07.2014Коментари (0)388
Група от над 20 футболисти изведе за първа тренировка старши треньорът на Дунав (Русе) Веселин Великов, заедно с помощниците си Людмил Киров, Любомир Петков и Ростислав Димитров. 

По традиция менче с вода пред треньорския щаб и играчите изля домакинката Мария. Първи от състезателите излезе капитанът на "драконите" през последните години Диян Димов, следван от Ивайло Раденцов. 

От състава, играл през миналия сезон в "Б" група, се появиха още Мартин Цирков, Михаил Милчев и вратарят Радосвет Христов. Друго познато име бе стражът Цветомир Цанков, който бе част от Дунав през сезон 2005/2006, след което игра за Етър в "А" група, Спартак (Варна), Монтана и други. 

Вратарят Александър Ангелов също се завръща в Русе след кратък престой в Шумен. Това важи и за калените в Две могили Мартин Иванов и Георги Маринов, както и миналия през школата на Литекс Александър Александров. В състава бяха и четиримата от състава, класирал Дунав за Елитната юношеска група до 17 г. - Динко Станчев, Веселин Василев, Искрен Тодоров, Любослав Булгурджиев. 

В първото занимание се включиха още новите Мартин Димов, Мирослав Будинов, Андреас Васев, Николай Колев, Слави Читаков, Николай Парнаров, Кирил Георгиев, Георги Чакъров, и единият от братята Пламен и Кристиян Кожухарови. Другият се очаква да се присъедини към групата утре, заедно с Турхан Хасанов и Владимир Бахъров. Целта пред отбора е ясна - бързо завръщане при професионалистите. 

"Пожелахме на момчетата повече труд в подготовката и без грешки през сезона. Каквото зависи от нас, го има. Условията и бюджетът са подсигурени. От тях очакваме само победи", споделиха заместник-кметът Свилен Иванов и председателят на УС на клуба д-р Симеон Симеонов. 

Футболистите ще се готвят в Русе. Първата контрола е насрочена за 16 юли - с Академик (Свищов). Сезонът в Североизточната "В" група започва на 17 август.

Изпълнителният директор на "Дунав" Теодор Георгиев не присъства на заниманието днес, тъй като пътува до София за жребия за програмата в Елитната юношеска група до 17 г. В първия кръг на 2 или 3 август младите "дракони" гостуват на четвъртия от предходния сезон Ботев (Пловдив).






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Формула 1
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: