Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Дунав загуби с 0:1 от Добруджа в контрола
Автор: Екип Ruse24.bg 11:24 / 21.07.2014Коментари (0)351
Добруджа победи с минималното 1:0 Дунав (Русе) в контролна среща, състояла се на стадион "Дружба" в Добрич. В последната минута на първото полувреме Ивелин Василев засече с глава образцово центриране на новото попълнение Мустафа Мустафа и отбеляза единствения гол в мача.

В началото на втората част на върха на добруджанската атака застана Атанас Илиев. Той ще изкара пробен период в Добрич. Атанас Илиев е на 19 години, централен нападател, започва да тренира в Добруджа, след което преминава в школата на Черно море, има мачове за мъжкия отбор на варненци в "А" група в последните три сезона. Той е третият добричлия от школата на Черно море на проби в Добруджа, след Симеон Неделчев и Станислав Николов. През следващата седмица те ще имат възможността да докажат качествата си пред треньора Светослав Тодоров в последните две контроли - във вторник от 18:00 часа срещу Черноморец (Балчик) и в събота срещу Септември (Тервел). Тези проверки също ще се играят в Добрич.

Следващият контролен мач на третодивизионния Дунав (Русе) пък отново няма да е на домашна сцена. Отборът на Веселин Великов ще играе на 23 юли в Шумен с влезлия в "Б" група ФК Бургас (досега Мастер).







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: