Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Дунав се наложи над Видима-Раковски в последната си контрола
Автор: Екип Ruse24.bg 22:02 / 09.08.2014Коментари (1)628
©
Футболистите на "Дунав" победиха "Видима - Раковски" Севлиево с 2:0 в последната си контрола преди началото на сезон 2014/2015 в Североизточната "В" група. Двубоят се игра на Градския стадион в Русе.

Старши треньорът Веселин Великов заложи на Цветомир Цанков на вратата. Пред него в защита от дясно наляво бяха наредени Николай Колев, Мартин Димов, Михаил Милчев и Атанас Атанасов. В центъра на полузащитата действаха Диян Димов и Георги Чакъров, по крилата - Андреас Васев и Християн Кожухаров, а в нападение - Йордан Димитров и Мирослав Будинов.

Домакините упражниха териториален и игрови превес през целия мач. Резултатът бе открит още във втората минута с гол на Християн Кожухаров.

След това играта се водеше предимно в половината на гостите. Вратата им бе постоянен обект на обстрел, като Мирослав Будинов пропусна на няколко пъти да удвои резултата. За сметка на това Цветомир Цанков и заменилият го след почивката Радосвет Христов бяха почти без работа.

В самия край "драконите" все пак успяха да отбележат нов гол. Будинов се оказа най-съобразителен при центриране в малкото наказателно поле на севлиевския тим, засече с глава топката и я прати в мрежата за 2:0 в 87-та минута.

Това бе последната контрола за дунавци преди началото на сезон 2014/2015 в Североизточната "В" група. В първия кръг те посрещат "Тича" Долни чифлик на 16 август, събота, от 18 ч. на Градския стадион в Русе. Очаква се дотогава да се възстанови напълно и Ивайло Раденцов, който пропусна последните проверки на русенския състав.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.08.2014 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: