Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Песните на агитката влязоха в съблекалнята на Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 11:46 / 26.08.2014Коментари (0)401
©
Фенове на Дунав (Русе) предадоха на треньора Веселин Великов 5 листа с песни, които са част от репертоара на агитката. Идеята датира от скорошната среща между привържениците и ръководството на футболния клуб. Целта е да се заздрави връзката между твърдото ядро запалянковци, които "горят" за клуба, и актуалната селекция.

В тази връзка феновете отправиха и предизвикателство към футболистите да не забравят да поздравяват очи в очи момчетата от агитката след мач.

"Задачата на играчите относно песните е поне да вникнат в смисъла им и да знаят, че те са тазгодишните лирически герои в тях. Ако останат две години, може и да ги пеем заедно при промоцията в "А" група", споделиха феновете.

Все пак те отчетоха, че на този етап най-голямата победа за всички ще е със своята игра футболистите да върнат доверието и присъствието на все повече русенци на стадиона. В тази връзка на доброволни начала привърженици на отбора ще разлепят плакати в града за предстоящите срещи на "драконите".

Инициативата започва с разпространение на афиши за предстоящия двубой с Кубрат, който ще се състои на 29 август, петък, от 18 ч. на Градския стадион в Русе.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: