Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Кметът помогна за успеха на юношите на Дунав срещу Несебър
Автор: Екип Ruse24.bg 13:01 / 04.09.2014Коментари (0)585
©
Кметът Пламен Стоилов влезе в съблекалнята на момчетата от футболен клуб "Дунав" преди мача от петия кръг на Елитната юношеска група до 17 г. Русенският градоначалник успя да надъха младите състезатели, които до момента не бяха записвали победа, но вчера се доказаха срещу наборите си от "Несебър" като ги разгромиха с класическия резултат 3:0.

Това е първият успех в тази възрастова група за "Дунав", който на 7 септември от 17 часа гостува на връстниците си от "Лудогорец".

Преди двубоя на Градския стадион в Русе, кметът Пламен Стоилов пожела успех на момчетата, като им гарантира, че местната власт ще продължава да подкрепя всички спортисти, които разнасят слават

©
а на града. "Имате подкрепата на Общината, имате таланта, трябва да си повярвате и да започнете да побеждавате. Русенската публика заслужава да я радвате с добра игра и голове", обърна се кметът към момчетата, които само час по-късно бяха вкарали 4 гола във вратата на противниковия отбор, един от които обаче бе отменен.

В герой на мача се превърна капитанът на "Дунав" Стефан Митев, който направи хеттрик за победата на своя тим.
По същото време мъжкият отбор бе подкрепен на стадиона в Нови пазар от многобройна русенска публика, сред която се открояваше и зам.-кмета Свилен Иванов. В мач за Купата на България, "Дунав" победи с 1:0 тимът на "Черноморец" Балчик.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: