Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ангел Славчев: Бареков е ибрикчия на Ердоган, готов е да се коалира и с БСП, и ГЕРБ
Автор: Екип Ruse24.bg 10:55 / 10.09.2014Коментари (4)1918
© БНР
Бареков, колко квадрата ти е апартаментът в Брюксел, чувам, че е над 400 квадрата. Вярно ли е, че се возиш с лимузина там? Вярно ли е, че Бареков вечеря и обядва в най-скъпите ресторанти в Брюксел? Тези въпроси зададе на пресконференция отцепникът от "България без цензура" и доскорошен съратник на Николай Бареков Ангел Славчев.

Той поясни, че това е абсолютно неправилно, защото скромният човек може спокойно да се вози в градския транспорт и да се храни на по-евтини места.

"Зад фасадата на този човек се крие един звяр, един представител на Дявола", допълни Славчев. Той определи Бареков като маша на Делян Пеевски, с когото били много близки.

Според него лидерът на ББЦ е готов да се коалира и с БСС, и с ГЕРБ.

Доскорошният партньор на Бареков бе категоричен, че той е много добър манипулатор, обучил се в това от кариерата си като журналист.

Според Славчев "такива родоотстъпници като него заслужават да бъдат зад граница" - само това.

Той за пореден път заяви, че Националната агенция за приходите трябва да проследи произхода на парите, използвани за финансиране на ББЦ.

Славчев бе категоричен: "Надявам се резултатът му на изборите да е 3,92% и той да не влезе в парламента".
Славчев попита дали Бареков получава редовно заплатата си от Турция, от Ердоган. Той призова лидера на ББЦ да спре да му пише есемеси. Нарече го "ибрикчия на Ердоган". Връзките на новия партньор на Бареков с Турция - Христо Ковачки и партията му "Лидер", били явни отдавна.

Други отцепници заявиха, че напълно се разграничават от "налудничавото поведение" на Бареков. "Ако знаех в какво ще се превърне той за толкова кратко време, никога нямаше да стана председател на област Пловдив", каза Савина Дамова. "Който може, да се отърве от това падение", призова тя.
"Не искам да изглежда така, сякаш сме отритнати от някой велможа. Не е така, напротив - бесни сме, наистина. Защото ни употребиха по най-бруталния начин. Застанали сме тук, за да ни видят хората, пред които имаме собствен авторитет", каза от своя страна Трендафил Петков.

"Партиите се превръщат в едно ЕООД, в което всичко зависи от 1-2 души. Управляват се на чисто корпоративен принцип", допълни той.

Славчев изрично подчерта, че даващите днешната пресконференция няма да участват в изборите и че не кампанията е причина да я дадат.

Трети участник в пресконференцията бе категоричен: "Вярвате ли, че човек, който е предал Бойко Борисов и своята собствена спътница в живота, нещо повече - сложил е любовницата си в листите на ББЦ, няма да предаде България!".

Ангел Славчев изказа мнение, че целта на това Мария Календерска - жената, от която Бареков има дете, да влезе в листите на ББЦ, е и тя като него да получи имунитет, за да е предпазена от разследване за "далаверите за милиони", извършвани от новия политик.


Още по темата: общо новини по темата: 327
20.07.2017 »
27.04.2015 »
28.01.2015 »
13.01.2015 »
27.12.2014 »
24.12.2014 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей,нали бяхте дупе и гащи на евроизборите?Май нещо не те огря сега и започна да плюеш.
0
 
 
Сега ли разбрахте каква "картинка"е това недорасло журналисттче? А от каде му са парите,които се говори,тче хартчи на ляво и на дясно?Наи-вероятно от ......ДПС!
-3
 
 
Като гледам сурата на тоя се сещам за поговорката "Присмял се хърбел на щърбел"
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: