Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Депутатка: Напускам партията на Бареков, заплашваха ме с компромати!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:34 / 15.10.2014Коментари (33)3604
©
13-ата в листата на ББЦ в Пловдив Ана Баракова, която влиза в парламента, защото има съвпадение на номера й с този на партията, обяви, че няма да се откаже от мястото си в парламента. Тя каза, че напуска партията и ще стане независим депутат.

"Дяко Дяков и Мартин Данона ме карат да се оттегля от парламента. Бях притискана и тормозена. Получавах често обаждания, за да се откажа от депутатското място", обясни в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия Баракова, която е учителка по биология.

"Подхвърляха ми като разбран човек да вляза в положението и да напусна. Предлагаха ми пост в администрацията. Ако не се откажа, ме заплашваха да ме компрометират. Караха ме да подписвам документи, свързани с ББЦ. Чакаха ме пред училището, пред входа. 

Притискаха директора, нарушаваше се учебният процес. Разбиха ми вратата на апартамента. Наложи се да напусна града, защото бях изпаднала в тежка ситуация. 

Съседите ми са видели, че вратата е отворена, а нищо не е откраднато. Просто цялата ситуация не е в рамките на нормалното. И всичко това става, за да се откажа от депутатското си място. Получих много обаждания и есемеси", каза още Баракова.


Още по темата: общо новини по темата: 327
20.07.2017 »
27.04.2015 »
28.01.2015 »
13.01.2015 »
27.12.2014 »
24.12.2014 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БРАВО АНИ НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ НИЩО!!!ЗАРАДИ ТЯХ. И НИЕ СТРАДАМЕ.ЦЕНТРАЛАТА ИМ ЗАД ПАРТИЙНИЯТ ДОМ Е ЗАПУСТЯЛА!!!КАКВО ЩЕ СТАВА,НЕ ЗНАМ,НО...
0
 
 
Браво Ани!!! С неговите камъни по неговата тиква!!! Май не било приятно да ти взимат депутати!?!? Скоро ще е сам в Брюксел! Ти си лицето на обикновените български учители и трябва да ги представиш достойно!!! Печелиш сърцата на хората!
+2
 
 
Никаква аванта на тея мишоци. Драй до краи
0
 
 
Права е жената да иска да стане депутат,купила си е гласовете,сега трябва да си избие вложеното с депутатската заплата.
+1
 
 
Парво нека каже кому .......е тарсила в тази ИЗМИСЛЕНА партя и тогава да прави каквото си иска!Ако е кадарна - даправи каквото може,но не усмиваите йената като йена! Грехота е да баркате вида на йената с полититческите и наклонности!
-3
 
 
Гледах женицата днес по Нова, ами определено си е чалга-стайл! Това, че е учителка, не означава нищо, пълно е с треторазредни учители, които са станали такива само защото не могат да станат друго. Говорът й беше определено селски, облеклото също беше чалга. И оня нейния защитник в студиото Хаик, и той ръсеше глупост след глупост. Жената била много известна в Пловдив, всички я уважавали, ха-ха. Интересно в кои среди е известна??? Друг е въпросът как ще представлява избирателите на ББЦ, след като напуска партията?? Хората са гласували за партията, а не за независим представител. Пълна пародия и цирк!
-1
 
 
Малко ми изглежда измислена тази история,по-скоро изглежда като купена от някой друг
+3
 
 
има много разтревожен поглед на снимката, как жадно гледа милата за .....слава или може би нещо друго от мъжки род!!!.
+1
 
 
Аз едно не мога да разбера. Докога с този селяндурски манталитет да обсъждате жената как изглеждала? Подлъгала се е да влезе в партията на Бабереков, защото като всички нас силно е желала промяна! Щом печели с преференциалния вот, значи нейните избиратели са видели нещо позитивно в нея! Била е силно притисната, но е издържала на натиска! Не всеки от коментиращите тук би издържал на такъв тормоз. И накрая: с поведението си Ана Баракова показа, че няма да предаде своите избиратели! Поне на един такъв депутат да се зарадвате, а вие започнахте пак със селяндурски мнения. Как не ви е срам?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бюджет 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: