Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Мъжете на Дунав загубиха от Спартак (Пл) в контрола
Автор: Екип Ruse24.bg 14:51 / 16.10.2014Коментари (0)373
©
Мъжкият баскетболен "Дунав" загуби от участника в НБЛ "Спартак" Плевен в последната си предсезонна проверка. Момчетата на Николай Господинов бяха далеч от показаното в подготовката до момента и логично отстъпиха с 58:86.

За дунавци не можаха да играят Георги Минков и Андреан Атанасов поради травми. Освен това отсъстваха и юношите на тима, на които се разчита да освежават тима в определени моменти. Те се готвят с Руслан Русев за официалните си мачове от зоните при подрастващите. Така на практика Господинов пътува за Плевен само със 7 играчи.

Въпреки това русенският състав водеше на полувремето, но след почивката се срина тотално.

"В Плевен бяхме с къса скамейка, а стилът ни на игра с повече агресия в защита налага по-честа ротация, която не можахме да си позволим. Това оказа влияние особено през третата част. Въпреки това обаче не съм доволен и от играта ни преди почивката. Като цяло играчите подцениха двубоя. Явно след победите в контролите до момента решиха, че могат да не се влагат на 100% в този мач. В това отношение тази загуба идва тъкмо навреме. Трябва да слезем на земята и да видим в какво грешим, за да се вземат необходимите мерки преди първия ни мач от първенството на "А" група", заяви Николай Господинов, който отличи с нещо положително единствено играта на Денис Титов и то само във фаза нападение.

Както вече съобщихме първият мач на мъжкия баскетболен "Дунав" в първенството на "А" група за сезон 2014/2015 е на 19 октомври, неделя, от 17 ч. в залата в русенския квартал "Здравец" срещу "Шумен".

Предварителната продажба на билети е в ход. Всеки желаещ може да се сдобие с пропуските, които са с цена 3 лв., на 16 и 17 октомври, от 18 до 20 ч. в офиса на "Куриерски център ПРАТКИТЕ" в Mall Rousse на бул. "Липник" 121 Д.

Продължава и продажбата на абонаментни карти за сезон 2014/2015. Както вече съобщихме, те ще са с цени 70 и 100 лв. в зависимост от местата в залата в квартал "Здравец". Картите ще важат за срещите на шампионките от "Дунав 8806″ в НБЛ-жени и за мачовете на мъжкия "Дунав" в "А" група. Ако феновете желаят да си запазят местата от предния сезон, ще трябва да представят картата, която са имали за 2013/2014 г. Всички желаещи да закупят карта, могат да се свържат с Димитър Петров на тел. 0878 548 806.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Русе приема международния детски турнир по футбол "Северна зведа"
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Формула 1
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: