Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Видабаскет с драматичен успех над Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 13:13 / 27.10.2014Коментари (0)286
© BGbasket.com
Видабаскет спечели и втория си мач в първенството на А група точно на празника на своя град. Домакините се наложиха драматично над Дунав Русе с 80-77, след като изоставаха през целия мач, но обрат в четвъртата част им помогна да се поздравят с успех.

Мачът се забави с известно време заради лошите метерологични условия, но се оказа успешен за домакините, които успяха да зарадват видинската публика с победа за празника на града.

Гостите от Русе започнаха силно мача като още след първата част водеха с 12 точки. До полувремето те задържаха преднината си като увеличиха аванса си на 17 точки. След почивката тимът на Видабаскет обаче успя да стопи пасива си и след третия период изоставаха само с 3 точки. За първи път видинчани успяха да изравнят в четвъртата част и направиха обрат, за да спечелят двубоя с 3 точки.

Най-резултатен за победителите беше Алекс Уандие с 24 точки, а Теодор Киров отново бе много полезен за видинчани като завърши дабъл-дабъл от 20 точки, 14 борби и 5 асистенции.

За Дунав Русе най-много 15 точки отбеляза Денис Титов, 12 записа Георги Минков, а по 11 реализираха Лъчезар Радев и Евгени Хаджирусев.


Явно тази седмица ни върви на морски дербита. След като вчера в първенството на НБЛ се срещнаха отборите на Черноморец Бургас и Черно море Порт Варна, днес в надпреварата на А група отново се изправиха два морски състава.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: