Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Венци се сопна: Любо е бил ембрион, когато аз съм ритал топката
Автор: Екип Ruse24.bg 20:53 / 23.11.2014Коментари (6)1429
© Ruse24.bg
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не пожела да влиза в "излишна полемика", както той я определи, с Любослав Пенев. Бившият селекционер на националния отбор нападна остро членовете на Изпълкома на БФС в интервю за предаването "120 минути" по Би Ти Ви.

"Вижте, не искам да падам до такова улично ниво. Не ми отива на възпитанието и образованието да отговарям по същия начин на Любо. Не искам да влизам в излишни полемики. Няма какво да му отговарям на обидите. Обвинява ме, че не съм играл организиран футбол, нали? Е, ще му кажа, че той е бил още малък ембрион, когато аз съм ритал топката. Нека се поинтересува къде и с кои футболисти съм играл", започна Стефанов.

"Освен това има и нещо друго, което е по-важно. Не е задължително да си бил голям футболист, за да бъдеш добър треньор. Обратните примери са много. Обаче е задължително да имш поне малко акъл, за да станеш някакъв ръководител. Не е достатъчно само да знаеш от коя страна се рита топката. Дори с патерица да е, щом е умен, навсякъде го признават.

Искам да призова обаче всички футболни хора да престанем с тези непрекъснати дрязги, обиди и сръдни. Нека да обединим и да работим, защото от приказки ми омръзна. Никой не е по-голям от България, от българския национален отбор. Този тим не е на Венци Стефанов, на Любо, на Боби или на Домусчиев, той е на България! Крайно време е да го разберем това нещо веднъж завинаги."

Източник: "Блиц"

Още по темата: общо новини по темата: 77
20.10.2015
14.10.2015
12.10.2015
07.10.2015
01.10.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 23.11.2014 г.
+4
 
 
Ама много ме радвате бе г-н Стефанов "голяма" работа сте, но когато Ви настъпят по мазолчето тогава не Ви изнася и използвате заучени реплики от типа "не ми се пада на такова ниско ниво.".. искам да Ви кажа, че Любослав Пенев е много нива над всички вас и няма как Вие да паднете на долу, а просто не можете да се изкачите толкова на горе. Докато има такива тарикатчета като вас в цялата ни страна, ще има мизерия дайте футбола в ръцете на можещите и кадърните Любослав Пенев, Христо Стоичко и Димитър Бербатов. Силни личности разбиращи от играта. Като гледам моментните умения на ръководене на БФС поне има шанс тези да се пробват.
+3
 
 
венци толупа беше най-големия противник на старото БФС и ги плюеше с повод и без повод, но го вкараха пак в кошарата (БФС) и обърната плочата --->>> "Искам да призова обаче всички футболни хора да престанем с тези непрекъснати дрязги, обиди и сръдни. Нека да обединим и да работим, защото от приказки ми омръзна." --- невероятен нагляр е - спор няма...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 23.11.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.11.2014 г.
+1
 
 
И какво като си ритал топка? Какво стана от теб - ни футболист, ни треньор. Една мутра, дето още си търси сина. Боклук!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: