Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
Феновете в Русе: Благодарим на "Дунав", разочаровани сме от обществеността
Автор: Екип Ruse24.bg 15:08 / 09.12.2014Коментари (6)1201
©
Болшинството от феновете на Градския стадион заявиха, че са останали доволни от показаното от ФК "Дунав" срещу "Локомотив" Горна Оряховица. Както вече съобщихме "драконите" отпаднаха от турнира за Купата на България след загуба с 0:1 в реванша в Русе и 1:1 в първия мач в железничарския град.

"Момчетата се раздадоха. Играха с хъс и желание. Надиграха втория в "Б" група и създадоха повече положения пред неговата врата. Явно сме на прав път", са най-честите отзиви след двубоя, в края на който момчетата на Веселин Великов бяха изпратени с аплодисменти.

Разочарованието си от апатията, обхванала по-голямата част от т. нар. футболна общественост обаче изказа председателят на фен клуба "Дунав завинаги" Александър Стефанов.

"Хвърлихме много усилия, за да покажем на русенската общественост, че този отбор на "Дунав" заслужава подкрепа. Дори по наша идея срещата бе изместена в почивен ден, за да може повече русенци да имат възможност да подкрепят отбора. От това обаче се възползваха само феновете на "Локомотив", които дойдоха до Русе. Имаше наши момчета, които си дойдоха от Варна, София и дори от Виена, за да подкрепят "Дунав". Болшинството от русенците обаче се поддадоха на апатията и предпочетоха да си останат вкъщи и да чакат на готово", недоволства Стефанов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нормален човек не може да отиде на футболен мач в България ,вкл.и в Русе,защото обстановката е идиотска,гледате мачовете от Англия,там има ли такива неща? Няма.Затова хората там ходят дори и с децата си,там футболът е спектакъл,а тук рискуваш здравето си.
Aнонимен
на 09.12.2014 г.
0
 
 
Публиката ще се върне на стадиона , но не ако трябва да гледа мач на ниво В група. Трябват победи и успешно представяне , в противен случай зрителите на женския баскетбол ще бъдат повече.
Aнонимен
на 09.12.2014 г.
0
 
 
"Хвърлихме много усилия, за да покажем на русенската общественост...."--- и няколко бомбички хвърлихте даже, какво искахте да покажете с тях, че който иска да гледа футбол на спокойствие, без бомби, без псувни и простотии трябва да го гледа по ТВ?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: