Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Здравко Лазаров: Разпитваните са от цяла България, не само от Локо Пд
Автор: Екип Ruse24.bg 10:56 / 11.12.2014Коментари (15)1083
© Ruse24.bg
Ветеранът Здравко Лазаров също е бил разпитван във връзка с мащабната акция срещу уредените мачове в българския футбол, стартирала вчера. През миналия сезон той носи екипа на Локомотив (Пловдив), който за момента е под прицела на разследващите.

"И мен ме викаха. Разпитваха ме дали съм участвал в уговорени мачове. Отговорих, че не съм и това беше. Доколкото знам, се разпитват играчи от цяла България, а не само от Локомотив. Не знам дали ще има някакви разкрития", коментира Лазаров пред "България Днес".

Както е известно, на разпита в Главна дирекция "Национална полиция" бяха привикани над дузина футболисти от водещите ни клубове. Изслушвани са най-вече играчи, които през миналия сезон са се подвизавали в отборите Локо (Пд) и Любимец. Капитаните на ЦСКА, Черно море и Локомотив (Пд) - Александър Тунчев, Кирил Котев и Мартин Камбуров, остават в следствието.

Още по темата: общо новини по темата: 27
17.12.2014
16.12.2014
15.12.2014
13.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Велбъж,Локо,Юве...кои сте вие всъщност ! МАНГАЛИ ?!?! Цяла България знае,че сте цигани , че агитката ви е циганска и винаги ще бъде такава. А за тези които имат къса памет ги съветвам да напишат в "ютубе" - Когато пловдивското Локо беше все още просто Юве , за да им стане ясно !
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.12.2014 г.
+2
 
 
Гледам - запалили сте прожекторите на стадиона, но то мач с Локо Сф май няма да има - :) Закривааааай!!!!!
-5
 
 
Годината завърши по най-добрия начин за всички пловдивчани, след като Локомотив отсрани Ботев Коматево за Купата на България, и по този начин зарадва и цяла България . Този триумф на мъжеството, честта, морала и спортсменския локомотивски дух са идеалния старт за едни по - добри за клуба дни. Весели празници на всички...И утре всички на Лаута да подкрепим Пловдивския любимец. С Локо до края...
+1
 
 
Ето точно сега ще дойде нов богат благодетел :) Буахахаххаа.Закривай!
+3
 
 
Здравко виж ся, за деклариране на неверни данни пред орган на държавна власт се влиза ефективно в затвора, както и за лъжесвидетелстване, ако затаиш истина отново е подсъдно, така че ако не ти е ясно нека за в бъдеще да ти е, защото това, което в момента вършиш и казваш на органите на МВР е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
-1
 
 
Запазете тишина жълтъци да не ви припомням как влезнахте от регионалните в Б група съвсем скоро .Стига сте се пенили ,че и вие не сте света вода ...Много бързо забравихте ерата Христолов .
+3
 
 
и от цяла Франция също,някакви си Бенжелюни, родригеси и тем подобни .
+2
 
 
Да де, футболисти от цяла България - Монтана, София, Пловдив, Варна... Търсят и някакъв от Сандански. Интересното е какво е общото между всички тях (освен участието в уговаряне на мачове)...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: