Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
"Дунав" започва с едно попълнение
Автор: Екип Ruse24.bg 10:18 / 19.01.2015Коментари (0)654
©
Едно сигурно попълнение очаква за първата си зимна тренировка ФК "Дунав". "Става въпрос за опорен халф, роден през 1993 г. Играл е в Германия. След това е бил в "Спартак" Пловдив, а за последно е играл във "Верея" Стара Загора", съобщи старши треньорът на "драконите" Веселин Великов.

"Преговаряме с още един футболист, от когото очаквам отговор скоро", добави той.

Припомняме, че още след края на есенния дял от първенството Великов заяви, че ще работи по засилване на конкуренцията в отделните линии, но привличането на нови футболисти няма да е на всяка цена. В дунавските редици пък няма да е вече Християн Кожухаров.

Както вече съобщихме, отборът започва подготовката си за футболната пролет днес. Първата тренировка е насрочена за 14 ч. на клубния стадион в квартал "Здравец".

До момента "драконите" заемат първото място в класирането на Североизточната "В" група с актив от 43 точки и голова разлика 72:7. Единственото равенство от 15-те срещи в третия ешелон бе срещу втория "Калиакра" в Каварна (2:2), който към момента е на 7 точки зад тях. Момчетата на Веселин Великов продължават и в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига, като очакват своя съперник в 1/2-финалната фаза.

Дунавци стигнаха и до 1/8-финалите в турнира за Купата на България, където отпаднаха от втория в "Б" група "Локомотив" Горна Оряховица след 1:1 в "железничарския" град и 0:1 в Русе.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: