Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
В събота "Дунав" подпечатва мястото в елита и догодина
Автор: Екип Ruse24.bg 11:18 / 03.04.2015Коментари (0)494
©
Футболистите на "Дунав" излизат срещу "Векта" Пловдив на 04.04., събота, от 15:30 ч. в мач от 31-ия кръг на първенството в Елитната юношеска група до 17 г. на България. Двубоят ще се играе на терена с изкуствена настилка на спортния комплекс в квартал "Здравец".

Момчетата на Емил Иванов изпуснаха да вземат точка в Пловдив с местния "Локомотив" в предходния кръг. Сега те са готови на всичко за реванш с другия клуб от града под тепетата.

Мачът има и допълнителен заряд и е от първостепенна важност за младите "дракони". Те делят 12-о - 13-о място във временното класиране именно с пловдивското "Локо" с по 27 точки. След тях е "Чавдар" Етрополе с 21 т. Местата на четирите изпадащи към момента тима от елита са заети от "Векта" с 20 т., "Верея" с 16 т., "Несебър" с 13 т., а последен е "Видима - Раковски", който вече "хвърли кърпата". Така при успех в събота дунавци излизат с 10 точки преднина пред "Векта" 3 кръга преди края на сезона и си гарантират място в елита в своята възраст и през следващия шампионат.

Припомняме, че отборът до 17 г. от Русе си спечели място сред най-добрите в своята възраст, след като спечели баражите през лятото на миналата година. След колебливите изяви в началото, Емил Иванов и помощникът му Емануил Върбанов вкараха всичко в релси и дунавските таланти започнаха да трупат ценни точки, като победиха "Локомотив" София, "Черноморец" в Бургас, взеха точка при гостуването си на ЦСКА в София и в Русе с "Лудогорец" и т.н.
Така "Дунав" доказа, че заслужава място в елита до 17 г. още при своя дебют, което е повече от добра новина и за ръководството клуба. Това важи с пълна сила и за треньорския щаб на представителния мъжки отбор, воден от Веселин Великов, който ще може да разчита на свежи попълнения от школата в своите редици за важните битки в изпълнение на целите за завръщане и трайно утвърждаване в професионалния футбол в България на отбора, носещ името на голямата европейска река.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: