Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Стилиян Петров: Здрав съм напълно и пак се усмихвам на трофеите
Автор: Екип Ruse24.bg 17:54 / 11.04.2015Коментари (1)445
©
Бившият български национал Стилиян Петров продължава да е търсен събеседник от английските медии. Вестник "Мирър" направи обширно интервю с него след трофея с Уичъл Уондърърс в неделната лига на Англия.

Стенли сподели, че отново се чувства здрав и щастлив и може да се радва на всичко с двамата си синове. Най-малкият от тях Кристиян за първи път го вижда с трофей и е силно впечатлен от това.

"Точно преди мача ми направиха последния тест на костния мозък. Всичко е наред, здрав съм напълно. Беше много труден път до тук, но вече имам за какво да се смея и този трофей много ме радва. Сега съм като малко дете, което се радва на първата си титла."

"Най-малкият ми син Кристиян ме трогна, като ми каза: "Татко, това е първия трофей, който те виждам да вдигаш!". Той беше много малък, когато печелех преди и не разбираше, но сега е по-голям и двамата заедно се радваме, смеем се и се забавляваме", сподели Стилиян пред вестник "Мирър".

Въпреки че отборът му е в най-ниските дивизии на аматьорските лиги в Англия, за Петров този трофей е много ценен и има огромно място в личната му колекция. Стенли обяви, че ще го сложи до този, който спечели със Селтик на финала за Купата на УЕФА.

"Всеки медал за мен е важен, от цялата ми кариера. Затова този с Уичъл ще седи до този със Селтик за УЕФА. Той е безценен за мен, защото има съвсем различно значение. Мнозина ще си помислят, че съм луд, но това е знак."

"След лечението ми много хора казваха, че няма да играя повече. Но ето, аз съм тук, играя, печеля и се забавлявам. Пак съм до семейството си и успях да остана 90 минути на терена. Когато започнах с Уичъл, казах на момчетата, че ще стана по-добър и здрав и това наистина се случи. Затова се радвам толкова на тази купа", сподели още Стенли пред "Мирър".

Източник: Гонг







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.04.2015 г.
-5
 
 
стенли , тази болест е коварна , мойе да се варне
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: