Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Веселин Великов: Представихме се прилично срещу сериозен отбор
Автор: Екип Ruse24.bg 09:11 / 28.06.2015Коментари (0)521
©
"Този мач започнах с новия вратар и две от новите момчета в защита. Явно тепърва трябва да работим за синхрона в тази фаза, но това няма как да стане за няколко дни". Това заяви старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов след контролата, която загубиха с 2:4 от "Черно море".

Това бе втора проверка срещу евробоец в рамките на няколко дни. Припомняме, че те отстъпиха със същия резултат при гостуването си на сребърния медалист "Берое" в Стара Загора на 24 юни. "Моряците" пък си спечелиха място в турнира Лига Европа, след като спечелиха Купата на България. Във втората по сила надпревара на "Стария континент" те срещат беларуския "Динамо" Минск.

"Дунав" започна с Мартин Луков на вратата, а пред него играха Марио Петков, Петър Патев, Михаил Милчев, Атанас Атанасов, Диян Димов, Ивайло Раденцов, Николай Колев, Юлиян Ненов, Георги Чакъров и Мирослав Будинов. В течение на мача в игра се появиха и Радосвет Христов, Андреас Васев, Деян Лозев, Йордан Димитров, Динко Станчев, Николай Парнаров.

Симеон Райков отбеляза в 10-ата и 12-ата минута за 2:0, а Бурабиа направи резултата класически в 20-ата. Едва след това дунавци се активизираха и създадоха няколко положения за отбелязване на гол, който падна едва в 42-ата минута. Негов автор бе Атанас Атанасов.

След почивката играта продължи двуостро. Живко Петков увеличи аванса на варненския тим в 64-ата минута, а Деян Лозев оформи крайното 4:2 за "Черно море".

"Първите три удара в нашата врата влязоха и резултатът набъбна бързо. След това имахме своите положения. Представихме се прилично с оглед на етапа от подготовката, в който сме. Изиграхме два мача със сериозни отбори извън Русе още в началото и това ни помага да видим къде сме и върху какво трябва да работим", коментира още Великов.

След завръщането си в Русе "драконите" подновяват двуразовите занимания. Следващата контрола на тима е срещу "Верея" Стара Загора на 4 юли, като двубоят засега е предвидено да се играе във Велико Търново.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: