Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Дунав пропиля класически аванс за 3:3 в последната си контрола
Автор: Екип Ruse24.bg 08:24 / 20.07.2015Коментари (0)459
©
"Дунав" завърши 3:3 с "Етър" Велико Търново в шестата си последна контрола преди началото на сезон 2015/2016. Двубоят се игра при изключителна жега на стадиона в търновското село Дебелец и бе прекъсван на 3 пъти за по няколко минути за разхлаждане на футболистите.

През първата част "драконите" доминираха и заслужено поведоха с 3:0 с голове на Диян Димов - 2 и един на Георги Чакъров, а малко преди нейния край домакините върнаха едно попадение.

В минутите след почивката с пропуски пред вратата на "Етър" се отличиха Мирослав Будинов, Атанас Атанасов, Йордан Димитров и др. Вместо да вкарат още голове обаче, дунавци допуснаха още два в края и завършиха 3:3.

Така активът на "драконите" от предсезонните проверки включва две равенства и 4 загуби от 6 мача - след 2:4 от евробойците "Берое" и "Черно море", 0:2 и 1:2 от втородивизионните "Верея" и "Добруджа" и 0:0 и 3:3 със "Спартак" Плевен и "Етър" Велико Търново.

Дунавци стартират сезон 2015/2016 в "Б" група с гостуване на втория отбор на "Лудогорец" от 18:30 ч. на 25 юли в Разград.

"Доволен съм от играта през първото полувреме. След това обаче като, че ли нашите футболисти решиха, че мачът е свършил и пропуснаха с лека ръка много положения. Наред с това и допуснахме 3 леки гола, след като "Етър" успя да мине центъра само 3 пъти. Резултатът сигурно трябваше да е 10:3. Ще работим през идната седмица върху концентрацията така, че след 25 юли да дойдат и победите. Притеснителна към момента е единствено контузията, която получи Георги Чакъров, но се надявам, че той ще успее да се възстанови за мача с втория отбор на "Лудогорец" в Разград", сподели старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Какво трябва да знаем за следващия опонент на Григор Димитров в Рим?
Ясно е кога е следващият двубой на Григор Димитров в Рим
Силно русенско представяне на Международния лекоатлетически турнир "Младост"
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: