Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Откриха обновената част на Централния общински пазар
Автор: Екип Ruse24.bg 17:19 / 11.11.2015Коментари (1)1304
Обновената част на Централния общински пазар беше открита официално днес. Лентата беше прерязана от кмета Пламен Стоилов и управителя на "Общински пазари" Кунчо Кунчев. 

На събитието присъстваха още и зам.-кметовете Иван Григоров и Даниела Шилкова, която по традиция в края на церемонията плисна менче с вода пред новооткрития обект. За доброто настроение на гостите на пазара се погрижиха талантливата Мирела Димитрова и танцьори от Общински детски център за култура и изкуство. 
 
Обновената част включва изградени 20 нови магазина с модерен вид и нови инсталации, дограма на цялата фасада, снегозадържащи съоръжения на покрива, топлоизолирани външни стени, пестящи енергия за отопление, енергоспестяващо осветление, нови настилки в обектите и навесната част и ролетна щора на фасадата към алеята. 

Всеки обект разполага с навес пред магазина за разполагане на допълнително количество стоки и извършване на търговска дейност и на открито, нещо с което са свикнали и клиентите, и търговците на пазара. Дърветата са запазени, като за техните корони са направени специални отвори в конструкцията на сградата.

"През лятото беше премахната съществуващата остаряла постройка и изградена нова търговска сграда, на площ 400м2, с метална конструкция, състояща се от покрита външна площ за търговия и стокови складове и магазини. 

Цялостното завършване на проекта е планирано през 2016 г. и ще включва две едноетажни търговски крила, съединени с централен корпус, покриващ вътрешна пешеходна зона. Това ще направи обектите още по-предпочитани и ще привлече освен нови търговци и повече клиенти. 

Щастливи сме, че всички новооткрити обекти са ангажирани с наематели", заяви управителят на "Общински пазари" Кунчо Кунчев. 

Кметът Пламен Стоилов сподели, че ръководството на "Общински пазари" за пореден път доказва, че умее да планира и инвестира в интерес на гражданите, като осигурява добри условия за търговци и клиенти.

 "При това "Общински пазари" е най-печелившото търговско дружество и аз поздравявам г-н Кунчев за всичко, което прави", допълни кметът Стоилов и честити на русенци новата придобивка. 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЗАПОЧВАМЕ НОВИЯ МАНДАТ ПАК ЛЕНТИЧКИ И НОЖИЧКИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: