Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
За трета поредна година водещи фирми в сферата на туризма бяха отличени с награда "Дунавски лимес"
Автор: Екип Ruse24.bg 08:47 / 15.12.2015Коментари (0)944
По време на официална церемония тази вечер, кметът Пламен Стоилов отличи водещите фирми, работещи в областта на туризма с плакети и грамоти "ДУНАВСКИ ЛИМЕС". За трета поредна година в Русе, Общината, съвместно със Съюза на хотелиерите и ресторантьорите - Русе, организират този престижен конкурс, който събира представителите на туристическия бранш, с цел насърчаване и подобряване на условията за туризъм в града.
 
Г-н Стоилов поздрави всички участници и им пожела да продължават да работят усилено и да предлагат все по-добри услуги на туристите в нашия град. "Чрез съвместната ни работа обликът на Русе изцяло се промени, което е предпоставка за привличането на повече туристи", допълни още той.
Председател на конкурсната комисия беше г-жа Вяра Михайлова - управител на туристическа агенция "Ретро", а в съпътстващата програма се изявиха много русенски деца, сред които и младият пианист Николай Димитров.

В първата категория "Туроператор на годината с туристическа продукция на територията на Община Русе, ориентирана към вътрешния пазар за 2015 г.", наградата получи "Венитравел". "МДжи Травел" е отличена като "Русенски туроператор предлагащ комплексни туристически услуги на територията на Община Русе за 2015 г.". В категорията "Туроператор на 2015 година за входящ туризъм на територията на Община Русе и българския дунавски участък" наградата получиха и двете номинирани агенции "Дунав турс хотелс" и "А.Н. Балкантурс", за лоялната им конкуренция, партньорство и взаимопомощ.

"Левента" беше отличен като "Най-добър ресторант в Община Русе за 2015 г.", а "Теодора Палас" като най- добър хотелски ресторант. Най-доброто заведение за бързо хранене за тази година е "Пикадили", "Софа" грабна наградата за най-добър кафе-бар, а "Канто" - за нощно заведение.

Хотел "Космополитън" беше определен като най-добрия хотел в Община Русе. Най-добрите самостоятелни стаи са тези на "Дирон". За бизнес хотел беше посочен "Сити арт хотел", а хотел "Одисей" - като най-добрия семеен хотел.

Журито връчи и специална награда за успешния дебют на хотел "Резиденс хаус", както и награда за гъвкава концепция в кулинарното предлагане на ресторант "Ню хаус".
Специалната награда на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите, за постигнати отлични резултати в подготовката на туристически кадри и успешно партньорство в сферата на туристическата дейност, беше дадена на Професионална гимназия по туризъм "И. П. Павлов".
Механа "Боляри" получи награда на журито за градска механа с автентична атмосфера и облик, а ресторант "Дон Никола"- за успешен ресторантски дебют.
Специална награда за дългогодишен и цялостен принос в развитието на обучителния, конферентен, квалификационен и тим билдинг туризъм беше присъдена на туристическа агенция "Дирон". "Сити хаус" получи специална награда за иновативен ресторантьорски дебют. Журито посочи хотел "Вега" като най-оценяван хотел на територията на гр. Русе.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: