Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Кметът Пламен Стоилов и ръководството на Дунав създават силен екип за "А“ група
Автор: Екип Ruse24.bg 16:45 / 30.05.2016Коментари (1)1595
Днес кметът Пламен Стоилов се срещна с новия изпълнителен директор на ФК "Дунав" Ивайло Петков и президента на клуба д-р Симеон Симеонов. На срещата присъства и зам.-кметът Иван Григоров.

Ръководствата на клуба и на Община Русе бяха категорични, че трябва да се създаде силен екип за предстоящото представяне на отбора в "А" група. Ивайло Петков допълни, че най-важно е да се развива детско-юношеската школа и да се ремонтират базите.

Общината прави всичко възможно "Дунав" да играе на Градския стадион в Русе пред своите фенове мачовете в "А" група и то още от началото на футболното първенство. Това заяви кметът Пламен Стоилов по време на срещата.

Ремонтните дейности, финансирани от Общината, включват цялостен ремонт на санитарните помещения на стадиона, реконструкция на сектора за гости, което включва укрепване на оградата и увеличаване на височината й, нова предпазна мрежа върху сектора с цел избягване на хвърляне на предмети на терена и пистата, както и изграждане на самостоятелен вход за отбора-гост към съблекалните и ремонт на официалния вход за отборите.

"Изцяло ремонтните дейности ще приключат до началото на новия шампионат, с което ще изпълним ангажимента си за ремонт на базата. В същото време, сме депозирали в Министерството на спорта проектно предложение за ремонт на стадиона. Според това кога ще получим от Министерството на спорта средства за терена и осветлението, зависи кога ще финализираме ремонта. За рехабилитацията на терена ще ни трябват минимум два месеца. Ако успеем да получим компромис от БФС за терена, мисля, че русенци заслужават да гледат първите мачове на Дунав в "А" група на Градския стадион", заяви още Стоилов.

В края на срещата, д-р Симеон Симеонов връчи на кмета медал от награждаването на отбора за първото място в "Б" група.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
сега разбрахме защо си отидоха шампионките и 8806..
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: