Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Bet365 със спонсорски договори с Лудогорец и Славия
Автор: Екип Ruse24.bg 15:50 / 27.01.2017Коментари (0)1201
©
Bet365, водещият световен букмейкър, е сред най-активните букмейкърски къщи и в социално отношение. Компанията винаги се е славила като социално отговорна корпорация, която се старае да подпомага по всякакви начини спорта.

Още преди да вземе лиценз през юни тази година, от Bet365 обявиха готовността си да подпомагат българския спорт. Те дори предложиха спонсорски договор на Левски в началото на годината, но "Сините" нямаше как да приемат заради действащия договор с българската букмейърска къща Efbet, в който е записано, че футболният клуб няма право да се ангажира с други оператори на спортни залози по времето на активност на контракта.

Веднага след взимането на лиценз обаче компанията за пореден път доказа готовността си да подпомага финансово българския спорт, сключвайки две бързи сделки с футболните отбори на Лудогорец и Славия. И двата контракта са с двегодишна продължителност и ще приключат в края на сезон 2017/18. Финансовите параметри не бяха оповестени, но се предполага, че договорът на Лудогорец е за сума около или над тази, която беше предложена на Левски.

Букмейкърът има широк опит в световен мащаб в спонсорството на спортни клубове, първенства и събития. Bet365 дори си имат свой собствен футболен тим - това е отборът на елитния английски Стоук Сити, който е притежаван от собствениците на компанията и Bet365 е негов основен спонсор. Именно от този английски град произхождат създателите и собственици на Bet365 Питър и Денис Коутс, а там също така е и централата на компанията.

Кои са Bet365?

Bet365 е най-големият сайт за поставяне на онлайн залози в света с повече от 23 милиона регистрирани потребители - никоя друга букмейкърска къща не може дори и да се доближи до тези висини. Освен огромен брой клиенти, Bet365 има и рекорден брой свои служители, които се грижат за безпроблемното и приятно изживяване на играчите - над 3 000 души работят за букито. Сред тях са и много българи, една част от които се грижат за качествената поддръжка на клиентите за България.

Редица проучвания показват, че този букмейкър предлага най-добрите средни коефициенти на пазара, които са гарнирани с уникалния по рода си 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти. В този букмейкър ще получите и до 50 лв. бонус за първия ви залог от мобилно устройство. Повече за букмейкъра и неговите предложения и функции можете да научите от това професионално ревю на Bet365.

Ако искате самите вие да станете експерти в областта на спортните залози и да откриете този свят, пълен с възможности за печелене на пари, не пропускайте да прочетете професионалните съвети на интернет хазартния сайт Betindex.net.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Русе приема международния детски турнир по футбол "Северна зведа"
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Формула 1
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: