Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Отлично! Вече над 4000 русенци си купиха билети за мача с Локо (Пд)
Автор: Екип Ruse24.bg 11:49 / 26.04.2017Коментари (5)1637
© ФК Дунав
Градският стадион в Русе вече ще приема мачове от Първа лига, съобщиха от Българския футболен съюз.

Ето и пълният текст на публикуваното днес решение на Спортно-техническата комисия при БФС:

Предвид решение на Лицензионната комисия при БФС от 24 април 2017 г., ФК "Дунав" Русе ще играе следващите си домакински срещи от първенството на Първа лига на стадион "Градски" в гр. Русе, вместо на стадион "Лудогорец Арена" в Разград.

Така бе официализирано завръщането на "Дунав" в неговия дом. Очаква се отборът да проведе и първата си тренировка на Градския стадион след обновяването му на 27 април, четвъртък.

Както вече съобщихме, първият мач на "драконите" в Русе в елита след повече от 25 години ще е срещу "Локомотив" Пловдив на 28 април, петък, от 17:30 ч. Двубоят е от четвъртия кръг на шампионския плейоф в Първа лига.

От клуба обявиха, че до този момент са продадени над 4000 билета! С тези темпове на предварителната продажба, най-вероятно стадионът ще бъде разпродаден или почти разпродаден до петък, затова не разчитайте за билети на място в деня на мача и в последния момент.

И да има, количествата се очертава да са много лимитирани. Имайте предвид и, че са в сила засилени мерки за сигурност, така че призоваваме да бъдете на стадиона колкото се може по-рано. В четвъртък вечер ще обявим колко бройки са останали за продажба в деня на мача, ако изобщо има такива. Благодарим за съдействието.

Припомняме, че билетите са достъпни на цена от 8 лв. на традиционното място в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/.

Освен това билети се продават и в 4 от офисите на телекомуникационната компания "Нетуъркс България" в Русе - на ул. "Църковна независимост" 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал "Възраждане" на улица "Плиска" 78 вход "Д" на блок "Мадара"; в МОЛ Русе на бул. "Липник" 121 Д и в квартал "Дружба" на ул. "Васил Левски" 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

Предварителната продажба приключва на 27 април, четвъртък, вечерта. В деня на мача билетите ще се продават от 13 ч. на стадиона. Там вече са подготвени 5 каси, които ще работят до 60-ата минута на срещата.
Деца до 12 г. ще влизат на мача безплатно, но с придружител.

Местата на Градския стадион са 12 400, в които обаче влизат и тези в т. нар. клетка за гостуващата публика, до която ще има и опразнен буферен сектор.

В магазин "SportLic" до петък, 28 април, пък ще се продават абонаментни карти за оставащите домакинства на "Дунав" до края на сезон 2016/ 2017. Те ще са с цена 30 лв. ВИП - картите са с цена 100 лв. Единствено техните притежатели, както и официалните лица от двата футболни клуба, БФС и журналистите ще могат да да заемат местата в централния сектор под козирката.

След решение на Дисциплинарната комисия от днес пък стана ясно, че двубоят с "Локомотив" Пловдив ще пропусне защитникът Михаил Милчев, заради натрупани жълти картони. Това важи и за Тейнур Марем, който получи санкция за 2 мача след червения картон срещу "Черно море".

Още по темата: общо новини по темата: 5
28.04.2017
28.04.2017
27.04.2017
27.04.2017
24.04.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма смисъл да ходим в Русе, нека шестимата президенти отидат и поткрепят отбора.....
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: