Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Дунав взе строги мерки срещу гратисчиите
Автор: Екип Ruse24.bg 13:45 / 03.08.2017Коментари (0)2717
© ФК Дунав
ФК "Дунав" пусна в продажба билетите за предстоящия мач на отбора от четвъртия кръг на Първа лига. На 7 август, понеделник, от 20:30 ч. "драконите" посрещат "Етър" Велико Търново на Градския стадион.

Пропуските са с цена 8 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на "Нетуоркс България" в Русе - на ул. "Църковна независимост" 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал "Възраждане" на улица "Плиска" 78 вход "Д" на блок "Мадара"; в МОЛ Русе на бул. "Липник" 121 Д; в квартал "Дружба" на ул. "Васил Левски" 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица "Борисова" 40 в сервиз "Милков". За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин "SportLic".

Пропуските са в продажба на тези обекти до 13:00 ч. на 7 август, понеделник. От 18 ч. те могат да бъдат намерени на касите на стадиона. Вратите отварят в 18:30 ч.

Продължава и продажба сезонни карти за второто поредно участие на отбора в Първа професионална лига. Те са с цена 100 лв. и са достъпни в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/.

Картите ще осигурят достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи от първенството на Първа лига на русенския отбор през есенния и пролетния полусезон, както и за тези от турнира за Купата на България. За целта за притежателите им е отделен цял сектор до централната трибуна под козирката, за която пък в обръщение са и ВИП карти с цена 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца.

До останалната част от трибуните децата до 12 г. отново ще имат безплатен достъп.

Вече е готова системата за специална защита на всички карти и билети. Те ще имат уникални кодове, които ще се проверяват с четци на влизане на стадиона. Поради това от ръководството на клуба предупредиха феновете да се снабдят с повече търпение и разбиране.

Веднъж влезли пък, те няма да могат да излизат и пак да се връщат. След като мине съответната карта или билет през четеца, това не може да се повтори в рамките на същия мач.

Отново са взети и сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол.

Още по темата: общо новини по темата: 11
21.05.2018
17.05.2018
15.05.2018
22.04.2018
11.04.2018
09.04.2018
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: