Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Стефка Костадинова към олимпийците ни: Искам да ви дам цялата си сила
Автор: Екип Ruse24.bg 09:31 / 10.02.2018Коментари (0)4330
© БОК
Председателят на БОК Стефка Костадинова се срещна днес с българските олимпийци на Игрите в Пьонгчанг.

В международната зона на олимпийското село Костадинова поздрави лично всеки един от нашите спортисти, после пожела успех и късмет в предстоящите състезания. На срещата присъстваха почти всички български олимпийци от отборите по биатлон, ски-бягане, сноуборд и шейни.

"Искам да ви дам цялата сила, която имам. Ето че дойде време за най-истинските и престижни стартове. Всеки един от вас вече е победител щом е тук на Олимпиадата, сред най-добрите в света. Вие преминахте тежки квалификации и пресявки и в ПьонгЧанг можете само да спечелите. Искам да ви окуража, да ви пожелая да сте силни и горди като българи. Стартът е равен за всички, ще ви подкрепяме всячески, целият български народ ще бъде с вас. Желая ви успех и късмет в предстоящите стартове," каза Костадинова.

В последвалите непринудени разговори спортистите споделиха впечатления от досегашното си пребиваване на Игрите, от условията в олимпийското село и по състезателните обекти, както и от тържественото Откриване на Игрите.

"Снощи бяхте най-красивите на стадиона по време на дефилето на нациите. Всички ме поздравяваха в официалната ложа за начина, по който изглеждаше нашата делегация на парада и пожелаваха успех на България", каза още Костадинова.

Поздравления към българските олимпийци отправи и собственикът на Левски Спас Русев. На срещата в олимпийското село присъства и генералният секретар на БОК Белчо Горанов, както и повечето треньори и официални лица от делегацията.

Последваха общи снимки и селфита, а Стефка Костадинова дълго разговаря индивидуално с нашите спортисти и техните наставници. След това председателят на БОК инспектира условията в олимпийското село.

Междувременно нашите олимпийци разгледаха залата на т.нар. Olympic Village Plaza, част от тях пробваха атрактивния симулатор, който провокира чувството че си на ски-шанцата, по ледения улей или по стръмните олимпийски писти за спускане на Пьонгчанг.

Радослав Янков и неговият треньор Георги Атанасов пък демонстрираха в специално подготвения за снимки сет какви са условията в стаите на състезателите. А зачислените към българската делегация корейски доброволци не можеха да повярват, че могат да се снимат и да разговарят с настоящата световна рекордьорка в скока на височина.

Още по темата: общо новини по темата: 19
24.02.2018
24.02.2018
22.02.2018
18.02.2018
16.02.2018
16.02.2018
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: