Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Бразилските асове на Левски и ЦСКА надъхани за новия сезон
Автор: Екип Ruse24.bg 09:25 / 22.06.2018Коментари (0)3450
©
Бразилският ас на ЦСКА Фернандо Каранга ще се завърне в игра след около две седмици. Бразилецът все още лекува контузия в коляното. Възстановяването му обаче протича доста по-бързо от предвиденото и Каранга ще може да вземе пълноценно участие в лятната подготовка на отбора.

Каранга премина медицински прегледи веднага след като се завърна в България от родината си. Резултатите са показали обнадеждаващи резултати за играча и спортно-техническия щаб. Все пак голмайсторът ще се тренира по индивидуална програма в следващите десетина дни. На този етап не е решено дали той ще вземе някакво участие в първата контрола на "армейците“, която ще се проведе в Австрия срещу японския Нагазаки на 23-и юни.

От треньорския щаб на ЦСКА обаче разчитат, че бразилецът ще е на линия за престижния двубой с осминафиналиста в Шампионската лига "Шахтьор Донецк“. Мачът с украинците е на 30 юни, събота. До срещите за Лига Европа, които ще се играят на 12-и и 19-и юли, Каранга трябва да бъде в добра форма. Самият играч се изяви в социалните мрежи, че вече тренира със съотборниците си в Тетевен.

В същото време "червените“ обявиха, че контузеният Станислав Манолев ще пропусне лагерите на отбора в Тетевен и Австрия след това. Манолев претърпя операция на коляното преди месец и ще се нуждае от повече време за възстановяване. Очакванията обаче са и той да бъде готов за началото на новия сезон в родното футболно първенство.

"Левски“ също ще разчитат на бразилския си нападател Ривалдиньо. Синът на легендата Ривалдо е много надъхан за добро представяне със сините през новия сезон. В социалните мрежи Ривалдиньо качи снимка с екипа на "Левски“ от мача с "Ботев Пловдив“ на 4 май. В този двубой нападателят влезе като резерва и реализира дебютното си попадение от дузпа за победата с 3:2. Коментарът му под снимката гласи: "Време е да се прибера у дома, за да направим успешен сезон... Само Левски!“

Нападателят дойде на "Герена" по време на зимния трансферен прозорец като свободен агент от румънския "Динамо Букурещ“. Сините фенове му възлагаха много надежди, но той успя да изиграе само осем мача с екипа на сините през пролетния полусезон. Играчът бе измъчван от контузии, като най-често влизаше като резерва или изобщо не попадаше в групата на отбора за мача. Точно такъв бе и случаят с финала за Купата на България срещу "Славия“. Ривалдиньо не попадна в групата на Делио Роси за двубоя, въпреки че легендарният му баща Ривалдо беше на трибуните, за да гледа сина си.

Той има договор на "Герена“ за още две години обаче и ще се опита да се наложи твърдо в титулярния състав на "сините“ през този сезон. Сините фенове обаче явно харесаха целеустремеността и желанието на младия играч да бъде полезен за "Левски“, тъй като статусът му в мрежата получи много положителни реакции и коментари. 

Вижте в еfbet най-добрите коефициенти за мачовете от Световното първенство по футбол и за нов световен шампион! Отворете си сметка, вземете ефбет бонус и залагайте на мачовете в Русия!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: