Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Покъртителната история на наше златно дете разтресе мрежата и предизвика нова вълна на недоволство срещу министерските "куфари"
Автор: Екип Ruse24.bg 09:43 / 14.07.2018Коментари (6)2086
© Plovdiv24.bg
В ляво е златното дето на България, а в дясно е министерският "куфар", който пътува на държавни разноски със самолетни билети за 8300 долара.
В социалните мрежи се разпространява покъртителната история на наше златно момиче, което въпреки всички пречки и трудности в живота, представя гордо България, научи Plovdiv24.bg. България обаче й пречи да го прави. Ето и целия разказ:

Яна Копчева е на 17г. от гр. Плевен. В рамките на една година тя загубва сестра си и майка си , но остава здраво стъпила на земята и продължва да се бори с живота. След като на няколко пъти прави поправка на националния рекорд за девойки младша възраст в дисциплината тласкане на гюле и покриване на международна квота за участие на европейско първенство под 18г , от Българска федерация лека атлетика и заявяват, че не е покрила измисления от тях норматив с няколко сантиметра и няма да я пратят на европейското първенство , освен ако не си плати сама разноските ( самолетни билети, спане , храна , джобни ).

Яна заминава за Унгария , където се провежда първенството с помощта на клуба за който се състезава ( Локомотив Русе ) , сама и без треньорът и Атанаска Ангелова. Влиза във финала на тласкане на гюле и става 9-та в Европа и се сдобива с право на участие на младежките олимпийски игри в Аржентина през октомври месец тази година.

Яна е боец и успехите тепърва и предстоят , но кажете ми как от парите на данъкоплатеца могат да се купуват самолетни билети за по 8-9хил. лв , за разни министерски “куфари" , а няма пари да изпращаме талантливите си деца на международни състезания , за да прославят България ?






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е стара практика да отиде връзкар(тъпкан с химия) слабак на държавни разноски а на истински шампиони им измисляха несъответствия , също и някви заболявания и т.н.
-1
 
 
България не заслужава такъв състезател. Да потърси възможност да се реализира в друга страна. Тук е кенеф и става все по-зле. Куфарите са леш, жалко за надеждите, които горят покрай тея куфари. Туй то.
+1
 
 
Детето е златно но страната ни скапана.дайте само за един месец екскурзийките на държавния апарат.ще се шашнете от къде толкова пари в най бедната Страна в европа
0
 
 
Министрите ни пътуват с билети 1-ва класа, но за хората, прославящи България, пари няма... Какво се чудя, от 1944 г, комунистите са на власт, в една или друга форма, в момента е ГРОБ... :(
+2
 
 
Убеден съм,че това дете един ден ще прослави България.Но дали България ще е горда с нея???Нека да е жива и здрава,останалото е труд,труд и пак труд!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: