Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дъщерята на Цветана Манева: Ще разкъсат мама от обиди заради клипа на Азис!
Автор: Екип Ruse24.bg 12:57 / 19.09.2018Коментари (6)3255
©
Дъщерята на Цветана Манева яростно брани майка си от нападките на възмутени интелектуалци, които не простиха на актрисата, че се снима в клипа на Азис "Позна ли ме?". Единственото дете на звездата от "Дами канят" и "Опасен чар" Надежда Пенчева се разлюти от негативните реакции, притеснявайки се майка й да не рухне след всички коментари покрай участието й в клипа на Азис.

"Ще я разкъсат от обиди! И заради моята съдба тя се снима в това видео", брани майка си щерката Надежда, която гледа възрастни и болни в чужбина. "Проблемът не е в песента и дали е чалга. или не, а в това, че отдавна не се държим нормално като човек с човека", лаконично и кратко коментира първо пред "България Днес" Цветана.

Близки до семейството й са категорични, че именно Надежда е причина майка й да участва в най-обсъжданата песен напоследък у нас. Дъщерята на собствен гръб е изпитала лошото отношение към другия, различния, при това не един и два пъти.

Надежда е дъщерята на Манева от брака й с Николай Пенчев и от десетилетия живее в Австрия, а пътят й в чужбина никак не е бил лесен. Тръгнала заради съпруга си Борислав Петранов, който стана директор на дом "Витгенщайн" във Виена, но след известно време остава без работа. Така за прехраната на двете им деца се грижи и Надя, която по онова време често се сблъсква с обиди и забележки за наглите и мързеливи българи, които идват да точат социалната система на Австрия.

Признава, че тогава й подали ръка други балканци - сърби и косовари, с които работила. Надя често споделяла с майка си, че в новата й родина никога няма да погледнат на нея като на човек първа категория. Фамилията на актрисата също няма да забрави първите трудни години от живота си в иначе лъскавата и богата Виена. И днес Надежда всеки ден се сблъсква с отчаянието и самотата, за която пее Азис. Тя работи като медицински асистент, като посвещава времето си на възрастни и болни хора, които не могат да се справят сами. Макар и да не е предполагала, че животът й ще се стече по този начин, се чувства щастлива с мъжа си и двете им пораснали деца. Старае се често да се връща у нас, но е категорична, че ще остане в Австрия заради дъщерята Цвети, внучка на актрисата, която е ученичка, и заради сина Петър, който вече учи за юрист.



15-годишната Цвети сякаш прилича на майка си, а Петър изживява първата си любов. Двамата са много близки с баба си и не пропускат да посетят Пловдив, където живее семейството на Николай Пенчев. Той бе телевизионен оператор, а с него Манева живее четири години. По-късно тя намира любовта в лицето на колегата Явор Милушев, а Пенчев се жени за Пепа Славчева, водеща на тв предаването "Адрес 4000".


Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Никога не е късно да станеш за резил, та и случаят с Цветана Манева. Оттук нататък - небе, може да прави всякакви глупости. Някога поетът Атанас Далчев писа: Големият артист се познава и по онова, което не си позволява да покаже на света.
-1
 
 
Много харесвам Цветана Манева в "Дами канят ".Любим филм ми е.
+1
 
 
Надежда е дъщерята на Манева от брака й с Николай Пенчев. А от брака й с Явор Милушев няма ли деца? Не съм се интересувал от живота и съдбите на другарката Манева, член на ЦК на БКП, нямам информация, та затова питам.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: