Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лили Иванова откровено: Иван Пеев е единственият човек, когото съм обичал
Автор: Екип Ruse24.bg 12:01 / 30.09.2018Коментари (0)2125
©
Иван Пеев е единственият човек, когото съм обичала в живота си. Той е моята консерватория, учил ме е на много неща. Баща му е професор, дядо му е свещеник, майката е цигуларка, аристократи хора. Иван успя да създаде в мен именно певицата и човека.Това каза примата на българската естрада Лили Иванова пред Мартин Карбовски по bTV. Интервюто е снимано в студиото на Ачо Попов, докато тя репетира за предстоящите си три концерта в НДК – на 25, 26 и 27 октомври.

"Тия дни съм развълнувана, защото непрекъснато мисля за моите три концерта. Постоянно пиша реда на песните и променям", каза Иванова.

"В студиото поддържам гласовата си форма. Вкъщи не - там е пълна тишина, обичам тишината, която ме зарежда. Уморява ме мързелът на другите, непрекъснатото оплакване на някой. Непрекъснато нещо измислям, не лежа на стара слава. Не мога да отговарям за другите, нямам право да критикувам и да осъждам някого. Аз харесвам как смених жанра, явно и публиката е доволна. За да го направя това нещо, изпитах някакви трудности. Беше ми непознато, но когато човек направи стъпка макар и по-трудна, значи, че той е спечелил повече в живота си. Слава Богу, че не съм от новото поколение. Учудвам се, че младите хора са мързеливи и не им се работи", каза тя.

 "Публиката на моите концерти е от малки до по-възрастни. Не мога да се оплача, че страдам от отношението на това или онова поколение. Има хора, които не идват, аз не им се сърдя и упреквам. Това не е въпрос на поколение, а на можене. Обичам да предизвиквам по-младите да се пробват. Вкусът е коренно различен вече, не знам кой има вина за това", добави тя.

"Искам да виждам нещо позитивно, което е градивно. Трябва да имаме положителен резултат. Искам да видя в телевизиите човек умен, интелигентен, от който да мога да науча нещо", каза певицата.

"Чувала съм хората да казват, че системата ми е помагала. Познавам тези хора, които съм чувала техните изявления, че комунистите ми помагали. Уважаеми, днес нямаме комунизъм", добави тя.

"Не се влияя от това, кое е модерно и кое демоде. Според мен в България ще остане музиката, имаме забавна музика създадена хубава, имаме класическа музика създадена хубава. След мен ще остане моето творчество, моето пеене. Аз съм дресирана да бъда твърда, да търся трудните неща, не обичам лесното, то не ме стимулира. Искам да бъда повече. Аз най-добре зная коя съм и каква съм", каза Лили Иванова.

"Никога не се чувствам като принцеса, защото не съм. Не обичам да се кича с разни титли, които не ми принадлежат. Но там където се намирам на този връх мисля, че е доста ветровито и трябва характер и сила, за да можеш да устоиш. Освен това, тази ми позиция на върха е убийствено полезна позиция за мен - от върха се вижда много добре, кой къде се намира и къде е в историята. Никак не е самотно. Моята публика е достатъчно да ме обича. Публиката е най-големият стимул, затова за мен тя е много ценна", добави тя. 

"След концерта ми в зала "Олимпия" мислех, че медиите ще ме залеят с помия, така и стана. Аз не допусках, че има хора, които могат да бъдат толкова злобни. Много ми се ще някои неща да влязат в главите на някои хора и те да станат по-добри и разбрани, да изчистят от себе си злобата", добави Иванова.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: