Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Слави Трифонов ритуално се самоуби"! Коментар на Люба Кулезич и Сашо Диков
Автор: Екип Ruse24.bg 10:31 / 25.11.2018Коментари (4)4637
© бТВ
Този коментар не е заяждане или злорадство. Не. Била съм мишена на понякога нелепи шеги в "Шоуто ва Слави“, но съм тук, за да кометираме гостуванията на Бойко Борисов и Сотир Цацаров при него. Според мен Слави Трифонов извърши ритуално самоубийство. С това встъпление започна разговорът на Сашо Диков с водещата Люба Кулезич в предаването "Евродиков“ в телевизия Евроком, цитирани от "Фрогнюз".

Кулезич: Не искам да се заяждам. Няма аз да изрека най-тежките и остри думи. В мрежата са споделени мнения, които са много крайни остри, но по-важно е, че показват огромно разочарование, продължи своя коментар Кулезич. Аз подкрепих Слави, когато обяви че е за промяна на системата. Защото може да имаме различни разбирания по редица теми, но съм съгласна със стремежа му да се сражава със системата. И заслужава подкрепа за това. Но сега то предаде тези, които му повярваха, имитирайки, че предоставя шоуто си за свободата на словото, за остри въпроси и безпощадност, защото медиите били запушени… А се получи нещо съвсем друго.

Диков: Впечатли ме, че задава само зрителски въпроси. Той се скри зад зрителските въпроси и не зададе нито един свой, притискащ въпрос, уточняващ. Когато си поканил такива хора би трябвало, това е и работата на сценаристите, да се подготвиш за разговора. Не видях такова нещо. Видяхме единица мярка за неподготвеност.

Кулезич: И двете интервюта ме карат да мисля, че Слави, който през годините е бил доста силов, поставял е директно въпроси, притискал е в ъгъла гости, изявявал се е като трибун, свалям му шапка за акцията в защита на нашите сестри в Либия и пр. Сега същият човек се отказа от собствения си порив, от идеята за референдум, намаляването на субсидията за партиите, заради което млади хора излязоха да го подкрепят. Това ме накара да се запитам: какво се е случило? Защото нещо се е случило. Защото Слави не е глупав, напротив. И изведнъж да дадеш под наем на своите най-големи опоненти своето пространство за кризисен пиар… Те прегазиха неговия граждански фасон – това е голяма трагедия за този човек. Нещо се е случило. Какво може да е то? Пазарлък? Понеже имаше слухове и интриги, предимно в пеевските медии, че ще прави политически проект, ту с Мая Манолова, с президента, с Цветан Василев и пр. Той, т.е. неговите сценаристи нито веднъж не опровергаха това, казваха не сега, няма да коментирме… А аз много харесвам някои от тях като поета Ивайло Вълчев и неговото гениално стихотворение "Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?“. Какво става? Абе, Слави, какво се случи? Според мен тази интрига, че се е срещал с Борисов, имаше слух за такава тайна среща, а никой не отрече... Мисля, че се е случил натиск върху Слави Трифонов.

Онази вечер говорихме с Борис Ангелов в моето предаване и той каза, че НАП се използва като бухалка срещу неудобни медии и журналисти. Борето каза, че Слави също е бил обект на такава проверка. Много тъжна работа. Факторът Шиши те го развяват неуморно в своето шоу, факторът Пеевски… Нали теб, Сашо, те каниха там да участваш, да работиш където е територия на свободното слово, но не се получи, не стана заварката. И сега се вижда - поведението на Слави е непонятно, той е притиснат, един премазан човек, прегънат, гузен, крие се зад въпросите на някакви хора. Мисля, че се е случил натиск, какъвто е известен в ерата на Пеевски след фалита на КТБ.

Диков: Ядосан съм, защото Слави политически се самоуби. Исках да направя там нещо, но се оказа, че трудно бих могъл там да работя и сам му предложих да не мъчим нещата и се оттеглих… Трябва да съм честен, аз се оттеглих…

Кулезич: Никой от нас не  е перфектен, подвеждали сме се, подвеждали са ни… Не оневинявам никого. Преди време в мрежата имаше твърдения за проверки срещу Слави в ДАНС… Много тъжна работа. Спазарена трибуна. Съжалявам, че стана така. Да не се вижда разликата между отговори и увъртане.

Цацаров цитира Никола Филчев, който бил според него спорен като човек, но брилянтен юрист. Та Филчев казал: "Когато корупцията е държавна политика, никаква прокуратура не може да я спре".

Диков: С това изречение той отряза главата на Борисов...

Кулезич: Точно в това се вижда как той шикалкави, прехвърля всичко в чужди градини. На Борисов, Цецка Цачева, Горанов… За себе си остави самокритиката, че не бил всесилен. Само че той е всесилен, защото нереформираната, неизпраната като парцал, с извинение, Конституция му осигури това.

Цитира Филчев за корупцията… Ами откажете се, бе момчета, като сте безсилни. Не ставайте главни прокурори. Същият Филчев бе казал, че трябва да изберем или държава на мафията или държава на Мусолини. Значи ни призовава да избираме между фалшива демокрация или фашизъм, който да се справи с нея. Какво ни казва Цацаров с това цитиране? Че за цели шест години има един заместник-министър осъден?

Предлагам да напишем писма до пиарките на Цацаров и Борисов да дойдат да отговарят на нашите неудобни въпроси. Нали сами казват, че нямало проблем да отговарят на всички неудобни въпроси. Да дойдат при нас. Каним ги.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не разбрахте ли че този капут е един от тях-от ЛОШИТЕ.
+1
 
 
Слави винаги е играл чужда игра..Колезич какво се прави на ощипана като лижеше Бойко яко.
-5
 
 
Ха Ха Ха най големите некадърници оплюват Слави. Отрепки скриите се и не си ооказваите тъпите муцуни страхливи.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: