Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Рокаджията Денис и Феята на любовта Наталия най-накрая с официален развод
Автор: Екип Ruse24.bg 10:50 / 29.11.2018Коментари (1)3683
©
Официално вече са разделени бизнесменът Денис Ризов и водещата Наталия Симеонова. Новината потвърди самият Ризов. "Да, разделихме се с Наталия, вече сме разведени и не сме заедно!" - каза той пред "България Днес".

По-рано на концерт на цигуларя Васко Василев у нас Ризов обяви: "Наталия, любов моя, поздравявам те с това парче, нищо че не сме заедно", сподели Денис с вдигнати ръце, насочени към бившата му любима, която също бе на концерта в "Арена Армеец:.

Наталия и Денис вече около месец са официално разделени. Бракът им издържа повече от 10 години, но след това последва разлъка въпреки добрите отношения, в които те останаха и до днес. Така и не е много ясно защо двамата се разделиха. Според техни близки има забъркана изневяра, но кой, на кого и кога е слагал рога, за момента не е ясно. В последните месеци имената и на двамата са замесени в различни любовни авантюри, но засега нито музикантът, нито водещата са потвърдили за нов човек в живота си. Факт е, че въпреки че са разведени, Ризов и Наталия продължават да са в добри отношения и той се грижи за нея и дъщеря си изключително щедро. Самият Денис е категоричен, че в момента си няма гадже и е сам. Ризов се зарича и че никога повече няма да мине под венчило.

"Никога повече няма да вляза в брак! Това е най-глупавото нещо на света! Това е намеса на държавата в отношенията на двойката. А любовта къде отива?", сподели музикантът, който се пренесе да живее трайно в САЩ. Винаги съм бил заобиколен от женско внимание. И това, че в момента нямам сериозна приятелка, не е проблем за мен", смее се Ризов. Според него жените днес са доста "по-директни, а в момента положението е като да ловиш риба с динамит".

"Едно време като излезеш на среща с момиче, трябваше известно време да мине, докато станат нещата и имаше победа в тази работа. Сега, общо взето, сексът в България е все едно някой ти прави услуга, нищо не значи. Преди беше по-различно, моралът беше доста по-висок. Иначе съм имал много забавни случки - през 80-те години са идвали хора с тъпани и гайди пред дома ми, където живеех с родителите ми, за да ме женят за някакво момиче от Елхово. Аз си мислех, че има сватба на горния етаж, а се оказа, че са дошли за мен", спомня си Ризов. Според него животът в България е "низ от байганьовщини" и това скоро няма да се промени. "Махнах се от България и заради този факт. Непрекъснато чета за побои, убийства, измами, какво ли не. Доста средновековно се живее в София", , категоричен е Ризов, който от време на време все пак не забравя родината си.

Междувременно бившата му съпруга Наталия се наслаждава на хайлайф всекидневие. Красивата водеща често се вижда с Мая Илиева и двете заедно пътуват по света. "Мая е мой много близък човек от 1995 г. Тя е изключително фин, мил, сетивен и борбен човек, за което й се възхищавам. Тя е много класна жена и свестен човек, изключително добър приятел, винаги ме е окуражавала и ми е давала сили да вярвам в себе си, да се изправям в най-тежките моменти, които съм имала. И най-важното - правила го е с личен пример, защото тя самата е попадала в много тежки житейски ситуации", категорична е Симеонова. Водещата не изглежда тъжна и съсипана, както вече писаха в някои медии, а напротив - има енергия и мисли върху нови тв проекти.

"И аз не съм без работа. Занимавам се с интернет търговия, с продажба на недвижими имоти, както и с лансиране на козметична линия,чието лице и съсобственик е Дженифър Анистън", споделя още Денис.

Само преди месец-два в Тампа, САЩ, където той живее, на гости му дойде и дъщерята - Виктория. Тя представи гаджето си - Божко Маринов.Татко Денис ревниво "пробва" дали младежът може да пие бира и остана доволен. "Мога да му се доверя, но още е рано да му давам дъщеря си. Вики тепърва я чака здраво учене", смята Денис. Симпатичната му дъщеря пее в хор и има много таланти - рисува, свири на китара, разбира и от дизайн. "Тя е по-доброто мое аз", хвали се Ризов.

Музикантът Денис Ризов е подписал договор с истинска сексбомба от Холивуд и стана ясно, че най-сетне той ще започне да работи с нея след Нова година.Ризов ще е продуцент, а тя водещ на вечерно шоу, каквото правеше и в България.То тръгва до няколко месеца зад океана, а стартовата дата е въпрос само на уреждане на работните документи за САЩ, съобщи самият продуцент.

Атрактивната дама, която всяка вечер ще застава до Денис пред камерите, е Карли Крейг. За своите 38 години тя има доста филми зад гърба си - основно лековати комедии. В тях неизменно играе секси гаджето, в което всички са влюбени. Партнирала е на Джим Кери, на Оуен Уилсън, снимала се е и в сериала "Агнешко" с Кортни Кокс. "Може и аз да се включа в някакъв момент. В шоуто може да участва и репортерът от БНТ Ивайло Ранов - Шеки, който ще ходи гол в центъра на Лондон и ще прави преки включвания", смее се Ризов.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 29.11.2018 г.
0
 
 
Тази "фея на любовта" май се е превърнала в "мегасферата на лойта", а беше наистина красавица и половина.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: