Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Локо (Русе) удари Волов в последния си мач за годината
Автор: Екип Ruse24.bg 12:42 / 10.12.2018Коментари (0)1813
© ФК Локомотив
Локомотив (Русе) се поздрави с победа 2:0 срещу Волов (Шумен) в последния си мач от календарната 2018 г. Дениз Неджмиев даде аванс още в самото начало на двубоя, а малко преди края на първото полувреме Динко Станчев удвои.

Срещата от XV-ия кръг на първенството в Североизточната трета лига се проведе при студено време на отлично почистения изкуствен терен на спортен комплекс "Дунав“. Още в 4-ата минута голмайсторът на "железничарите" Дениз Неджмиев вкара седмия си гол за сезона и даде криле на "железничарите“.

Мачът премина с двуостра игра и с положения и пред двете врати. Все пак по-настоятелни бяха домакините и в 42-ата минута Динко Станчев подпечата успеха на "червено-черните“ с решителен втори гол.

Добро впечатление с играта си оставиха гостите от Шумен, които явно с течение на есенния полусезон са се опитали да окомплектоват състава си с по-опитни футболисти. Те не се отказаха да търсят своето в мача, но срещнаха твърд отпор от отбраната на Локо (Русе).

"Този отбор на "Волов“ няма нищо общо с онзи, с който играхме в началото на сезона. Срещнахме един солиден противник, когото съумяхме да победим, влагайки нужните усилия. Това, че шуменци все още са последни в класирането, не бива да омаловажава нашия успех днес. Поведохме рано в резултата и до края на полувремето вкарахме втори гол. Всичко това ни даде нужната увереност до края на мача“, каза след края на двубоя старши треньорът на "железничарите“ Ивайло Кирилов.

"Считам, че с оглед на възможностите на клуба и на кадровата криза с тежки контузии на ключови футболисти, която ни споходи, се справихме добре. С победите си в последните два кръга през есента натрупахме точков актив и имаме добра възможност през пролетта да атакуваме място в "първата шестица“, каквато е и целта ни през този сезон“, оцени представянето на отбора наставникът на Локо (Русе).

"Сега ни предстои дълга пауза в първенството. Разпускам отбора и планирам да се съберем отново през февруари. Надявам се дотогава нашите играчи, които са с трайни контузии и пропуснаха по-голямата част от есенния полусезон, да се върнат в строя. Все още няма яснота кога ще се поднови първенството. Но, като планираме зимната си подготовка, трябва да отчетем, че в първия кръг напролет ще почиваме по програма“, завърши Кирилов.

Съставът на Локо (Русе): Кристиян Николов, Мартин Рачев, Кристиян Атанасов (58′ – Кристиян Арсов), Ивайло Иванов, Антонио Димитров, Мирослав Георгиев, Мартин Недков, Станимир Ангелов (75′ – Ивайло Димитров), Динко Станчев (45′ – Даниел Костадинов), Дениз Неджмиев, Радомир Хараланов.
Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2019
31.01.2019
18.11.2018
16.11.2018
07.10.2018
20.08.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: