Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Николай Банев за Слави Трифонов: Предпочита бодливото ветрило на “народната любов" пред аналната вибрация на следствения арест
Автор: Екип Ruse24.bg 14:41 / 22.01.2019Коментари (7)2825
©
Арестуваният бизнесмен Николай Банев изригна с гневен пост срещу шоумена Слави Трифонов. Повод за това стана снощното издание на "Шоуто на Слави“, където в актьорската вечер бе иронизирана съпругата на олигарха – Евгения Банева. Публикуваме написаното от Николай Банев без редакторска намеса:

"Тайна е за голяма част от българската интелигенция, че шоуто на Слави Трифонов отдавна се е превърнало в “Шоуто на Слаби". Шоу на “псевдонародно" ниво, шоу – нискобюджетен миш-маш от любимите преди петдесет години скечове на буфосинхронисти, циркови клоуни и имитатори. Така е, защото голяма част от интелигенцията превключва канала, когато види “родолюбивата", все по-угодническа и все по-всеядна физиономия на недопуснатия до политическата глутница Шоу-Кумчо-Вълчо.

“Институцията" Слави Трифонов институционализира през годините на управлението на ГЕРБ поръчката като “остен на бутафорния водевил". Институционализира остатъците от художествената самодейност като “еманация на словоблудството", на бездарното принизяване на националните художествени и интелектуални достижения до равнището на сватбарска трупа, преповтаряща поръчковия си репертоар до втръсване.

Няма как да бъде иначе. Разбирам го г-н Трифонов. И на него не е лесно. Той разбираемо предпочита бодливото ветрило на “народната любов" пред аналната вибрация на следствения арест. Но от следствения арест ще припомня на г-н Трифонов:

“-Неведоми са пътищата божии." 

Вече сте по-трудно пластичен, уважаеми! Все по-трудно ще можете да съчетавате приятния бриз на ветрилото и привеждането пред бодлите му. Искам да продължа с “шоуто" и отношението на нашата журналистика към Евгения Банева. Всъщност то (отношението) е по-унизително от привежданията на Слави Трифонов.

Майка на три малолетни деца. Обществено-известна с пиперливия си език, еманципирана жена. Свободна в мислите и изказа си. Свободна като дух, но не и физически.

От 2014-та година Евгения Банева е арестант, не от 26.10.2018г.

Арестът в “луксозните" условия на дома си. Защото четири години Евгения Банева е в ареста на заключената воля; на бездействието на полицията, следствието, прокуратурата, Съда. Не мисля, че много български юнаци биха издържали на подобен геноцид:

- Непрестанен телефонен тероризъм

- Трошене на служебни автомобили

- Палежи и пиратки в офисите й

- Палежи на дома й, в София

- Напълно изгорял домът й в Русалка

- Унищожени кей и басейни в “Русалка"

- Подпален ресторант в Русалка

- Пладнешки грабеж на къмпингите около Созопол и заграбено цялото имущество в тях.

- Заграбени над 400 дка земи на Иракли

- Пълно изгаряне на служебните й автомобили

Да продължавам ли с последствията на непривеждането на Евгения Банева? Ще припомня само на г-н Трифонов, че условията в сегашния арест на Евгения Банева не са повод за хумор. Тук дори красивия, прераждащ хумор е неуместен.

Условията в новия й арест имат обаче и предимства. Поне в някаква степен повишават нейната физическа безопасност:

Сега поне за тази безопасност не се грижат частни гардове, а гардове под държавен пагон. Но дали вярва в държавата Евгения Банева? Едва ли “свободните" журналисти, респективно – г-н Трифонов ще имат смелостта да я попитат. От страх да не прихванат вибрацията на аналната арестантска зараза.

Я, по-добре, г-н Трифонов да продължава да води високо-патриотичното си евнухско шоу. А журналистите да се занимават с по-лицеприятни и по-безопасни теми. The show must go on!!!"

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най ми е кеф,червени боклуци и селяндури да се самоизяждат и да се ръфат за кокала :)))))
0
 
 
Знаем , че затвора има всичко. Не знаех, че го има и в следственият арест. Друг въпрос е, че след като знае какво е в следственият адрес, се засили натам. То с години си го търсеше, сега си го намери. И като му влезна, взе че ревна като млада вдовица на чужд гроб.....
0
 
 
Странно. На мен защо никой не ми подпалва колите и къщите? Не ме и арестуват. Странна работа. Най-големия ми проблем е някой простак съсед, който обича да храчи през терасата без да го интересува какво има отдолу и чат пат някоя кола го отнася. Но не мисля, че е въпрос на лично отношение, а по-скоро липса на възпитание. Лесно ще се превъзпитаме, след като се идентифицираме. Ако някой се припознае, моля ви се не е нормално да плюете през терасата в центъра на Пловдив или където и да било другаде, но още повече в центъра на Пловдив.
+3
 
 
Е как ги пише тези гневни постове от ареста? Та нали няма право да разполага с телефон и интернет в ареста.
+10
 
 
(Е)Банев, защо не обясниш откъде и откога тази непорочна Евгения притежава изброените движими и недвижими имущества:1.служебни автомобили; 2.офиси; 3.дом в София; 4.дом в Русалка; 5.кей и басейни в "Русалка" 6. ресторант в Русалка;7.къмпинги около Созопол и цялото имущество в тях; 8.над 400 дка земи на Иракли и т.н., защото това не е всичко... Не ти завиждам, не й завиждам, но и не искам да съм на ваше място, червени капиталисти!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.01.2019 г.
-4
 
 
Банев - хубав, лош -начука го на Свавуца!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: