Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дани Обувката сводник на Джулиана Гани за 1 бон на час, приятелят й бесен
Автор: Екип Ruse24.bg 14:02 / 04.02.2019Коментари (3)3952
©
Победителките от "Мис Силикон" Джулиана Гани и Гергана Райчевска са работили като проститутки за бизнесмена Даниел Бурджиев – Дани Обувката. Това става ясно от съдебни документи, в които имената на известните силиконки се сочат като пострадали от трафика на хора, както официално се води предлагането на платени ласки. Преди седмица специализираният съд е одобрил споразумение между Дани Обувката и аверите му с прокуратурата, научи ексклузивно "България Днес". С него бизнесменът се признава за виновен, че дърпал конците на престъпна банда за сводничество, действала от май 2011 г. до юли 2012 г., когато е разбита при акция. Така се измъква само с 1 година и половина условно и 10 бона глоба.

Според обвинението са му помагали Страхил Гановски, Илиян и Мартин Сахатчиеви, Михаил Димитров и Стелиан Лилов. Страхил Гановски, който е бивш телевизионер и виден столичен бохем и плейбой, набирал момичетата покрай конкурсите за красота, сочи прокуратурата. Той е определян за моден корифей и дори е организирал първия конкурс за красавици у нас – "Мис Родина". Гановски единствен е отказал да се признае за виновен и се надява съдът да го оправдае. Той ще чака дело по общия ред, като първото заседание е този месец. Останалите от бандата получават по 1 година условно с 3-годишен изпитателен срок.

Бизнесменът, познат още с прякорите Дани Криция или Дани Носа, е управител на "Индипендънт" ООД. Той официално стопанисвал три магазина за обувки на централни места в София. Използвал контактите си с красиви клиентки, за да ги зарибява за най-древната професия, пише в обвинителния акт на спецпрокуратурата.

Покрай магазините се запознавал с апетитни моделки, които склонявал да работят за него. Случвало се е да заговаря хубавици дори на улицата, разкриват разследващите. За разлика от други сутеньори, които взимали половината печалба, Дани прибирал само 20%. От каталога му с красавици се възползвали български и чуждестранни бизнесмени.

Труженичките бачкали в София, но ходели и "командировки" в провинцията и в чужбина. Тарифата за 1 час секс в столицата била 400-600 лева. В други градове мизата се вдигала на 600-1000 лв. За един ден в чужбина загорелите клиенти трябвало да се бръкнат с 1000 евро. Момичетата са поръчвани с кодови съобщения. За руса мадама текстът трябвало да е "бяло вино", за тъмна - "червено вино", а за нова - "ново вино". Парите били представяни като точки, например 100 лева били 1 точка. Дани Обувката не искал да комуникира с истинското си име и държал да го наричат "Сашо".

За времето на действие на групата Дани Обувката успява да склони над 100 жени да работят за него. След удара по организацията показания дават само десетина, които са записани като пострадали. От 6 години разследващите се опитват да намерят други моделки, заработвали за Обувката, но напразно. Повечето от тях са в чужбина и не могат да получат призовки, други не искат да се забъркват с правосъдието.

След като 11 момичета разказват за работата си при Обувката по време на разследването, изведнъж те отказват да се явят в съдебната зала и да повторят всичко очи в очи с главните действащи лица. "Никой не ни е карал насила. Помагали са ни да си изкарваме пари, няма за какво да говорим", разправяли жриците.

Една от проститутките Мила Чучаркова е била кандидат за депутат през 2013 г. Моника Добринова фигурира като фотомодел. Друга манекенка, която е бачкала за Обувката, е Пламена Михайлова. Тя работела и в модната агенция "FH1" на Росен Чолов-Чолата и се прочу като една от жриците му.

За повечето от момичетата следователите надълго и нашироко са описали как са пращани в курорти като Банско, Хисаря и Цигов чарк. Някои от тях стигали до Австрия и Швейцария. За превоза на "пеперудките" отговаряли Илиян и Мартин Сахатчийски и Михаил Димитров. Стелиан Лилов отговарял за охраната и при нужда придружавал момичетата до мястото на сеанса. Страхил Гановски набирал момичета покрай конкурсите за красота, се сочи в обвинителния акт на прокурор Детелина Ганчева.

По този начин е набрана и Джулиана Гани, се казва в документа. "Чувала съм, че сексът с плеймейтка струва между 1000 и 2000 лева. Не знам, аз все съм по дълги връзки и не ме вълнува това," обяснява в свои медийни изяви Джулиана Гани, като отказва да посочи кои са поръчваните й колежки. Еротичната моделка признава, че кариерата й е започнала с топлес танци на пилон.

Гаджето на брадърката: Не е работила проститутка, не ги познава

Джулиана не е работила това, тя не ги познава тези хора. Това заяви гаджето на силиконката Илиян Найденов, потърсен за коментар. Той призна, че половинката му е получила призовка преди време, но е обяснила по телефона, че не познава лично Обувката и Гановски, не са й предлагали нищо и затова няма какво да каже по случая. "Със сигурност не се е занимавала. Гарантирам, че не е давала показания, не е работила и не е потърпевша", категоричен е Илиян. По думите му любимата му блондинка, позната от "Биг Брадър", е от заможно семейство и никога не е имала нужда да си докарва доходи от търговия с тялото си. Освен това винаги е имала мъж до себе си и не е изпитвала нужда да търси секс другаде. "Безкрайно ни е неприятно от тези неща. Вероятно излизат, защото сега Джулиана е доста актуална", смята приятелят й. Той се вайка как любимата му е записана като проститутка и на базата на какви доказателства.


Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като гледам снимката, се сещам за "Ммм, л@йно. Добре, че не го настъпих' :) :)
на 04.02.2019 г.
0
 
 
Еб*ти и надценката... до преди 4-5 години си беше по 80 кинта на час.
+6
 
 
"Елита" ни е такъв, проститутки, бизнесмени-крадци, сутеньори... Поне младите кифлички вече ще са по-наясно как точно стоят нещата с тяхното мечтано бъдеще.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: